Ajankohtaista

Otto oli toiseksi kestävin syksyn viimeisessä henkilökohtaisessa kilpailussa, SM-erikoispitkillä Tampereella. Myös Juuso Viskari ja Risto Wesman suunnistivat mitalivauhtia omissa sarjoissaan. Juuso hopealle H15-sarjassa ja Risto mestariksi H70-sarjassa.
Norjalainen Halden SK uusi viime vuoden voiton syksyn suuressa seurajoukkueiden viestikilpailussa. Hikin ykkösjoukkue oli tasaisessa kilpailussa kolmanneksi paras suomalaisjoukkue tamperaisseurojen, Kooveen (2.) ja Pyrinnön (4.), jälkeen.
Hiidenkiertäjät lähtee perinteiseen syksyn suurviestiin 25Mannaan Ruotsiin kahdella joukkueella. Ykkösjoukkue tavoittelee avain kirkkaimmista sijoista ja kakkosjoukkue sijoituksesta 80 joukkoon. Tämän vuotinen kilpailu käydään Tukholman eteläpuolella Kungens Kurvassa lauantaina 8.10 klo 9:00 alkaen. Voittaja on maalissa noin klo 14:10.
Seuran yömestaruuksista kamppailtiin 29.9.2016 HiKi-rastien yhteydessä Kisakalliossa
Anna kuntojaostolle palautetta linkistä löytyvällä lomakkeella. Kaikkien palautteen yhteydessä yhteystietonsa antaneiden kesken arvotaan ensi kauden kausikortti. Aikaa vastaamiseen on 3.10.2016 saakka.
Mestaruuksista kisailtiin kahdessa vaiheessa HiKi-rastien yhteydessä 6.9. ja 13.9. Osallistujia oli kaikkiaan 44, nuorin 5-vuotias ja vanhin 80-vuotias.
Kilpailun tulokset, väliajat ja reittihärveli sekä ratamestarin laatima kisa-analyysi ovat luettavissa kisasivuilta. Keskiviikkoiltana 7.9 kisailtiin Uudenmaan AM-sprintti Fiskarisin ruukkikylässä. Pääsarjojen nopeimmat tulivat naapurialueilta, kun miesten nopein oli Angelniemen Ankkurin Tuomo Mäkelä ja naisten nopeimmat olivat samalla ajalla MS Parman Maija Sianoja sekä SK Pohjantähden Sofia Haajanen.
Risto jatkoi Tampereella R2:n SM-pitkillä H70 sarjassa siihen mihin Virossa jäi. Voitto irtosi vajaan minuutin erolla. Myös Ulla Kurvinen D65 sarjassa onnistui hyvin ottamalla pronssia. R1 kisoissa Kirkkonummen meikoilla kirkkaimmin hikiläisistä onnistui Juuso Viskari H15 sarjassa kolmannella sijalla.
HiKin Risto Wessman voitti Virossa käydyissä veteraanien MM-kilpailuissa H70 sarjan kultaa pitkällä matkalla.
Keskiviikkoiltana 7.9 käydään Fiskarsin kylässä Suunnistavan Uudenmaan sprinttisuunnistuksen aluemestaruuskilpailut. Kilpailut ovat avoimet kaikille suunnistajille alueesta riippumatta.
RSS ATOM