Ajankohtaista

Maailmancupin sprinttikilpailut käydään tänään keskiviikkona Imatralla. Hikiläisistä mukana OP Koistinen, Timo Sild ja Annika Rihma.
Uutta: bussiohjeet ja päivitetyt juoksujärjestykset. Muistakaa tutustua Jukolan ohjeisiin ym. asioihin. Hikin Jukolasivuille päivittyy seuraavan 1,5 viikon aikana tärkeät hikiläisiä koskevat tiedot, kuten joukkuueet, majoitusteltta-alueet ym.
Hiidenkiertäjät saavuttivat kaksi mitalia lauantaina SM-keskimatkalla Joutsenossa. Matti Kivelä ylsi miehissä hienosti kuudenneksi.
Hiidenkiertäjien Jukola-bussi lähtee kohti Kuopio-Jukolaa lauantaiaamuna ja palaa takaisin sunnuntaina kilpailun jälkeen.
Maanantaina 26.5. Inkoossa
Xtreme runista on tullut monen suomalaisen vuotuinen itsensä voittamis- / elämystapahtuma. Vantaan Hakunilassa käydyssä tapahtumassa suurin osa on hupimielellä ja elämyksiä hakemassa, mutta tapahtuman voittoon vaaditaan säännöllistä kestävyysharjoittelua. Xtreme runissa on kilpa sarjoina miesten 8km ja 16km sekä naisten 16km. Rata sisältää lukuisia erilaisia esteitä, joissa vaaditaan hieman rämäpäisyyttä ja itsensä likoon laittamista. Eteneminen tapahtuu luonnollisesti juosten. Niinpä tapahtuma on kuin tehty suunnistajalle.
RSS ATOM