Ajankohtaista

Xtreme runista on tullut monen suomalaisen vuotuinen itsensä voittamis- / elämystapahtuma. Vantaan Hakunilassa käydyssä tapahtumassa suurin osa on hupimielellä ja elämyksiä hakemassa, mutta tapahtuman voittoon vaaditaan säännöllistä kestävyysharjoittelua. Xtreme runissa on kilpa sarjoina miesten 8km ja 16km sekä naisten 16km. Rata sisältää lukuisia erilaisia esteitä, joissa vaaditaan hieman rämäpäisyyttä ja itsensä likoon laittamista. Eteneminen tapahtuu luonnollisesti juosten. Niinpä tapahtuma on kuin tehty suunnistajalle.
Aluemestaruus keskimatkan kirkkaimmat mitalit karkasivat Lynxin Parjanteelle ja Rykmentin Liikaselle. Parhaiten hikiläisistä pärjäsi Mikko Patana (3.) ja Jenny Paulin (2.)
Tiistai 6.5. Hiki-rastit juostaan Liessaaressa ja opastus alkaa Haikarinkadulta. Ilmeisesti päivän Länskärissä on väärää tietoa paikasta. Lisätiedot Eemeli Suomiselta tai Vesa Lahtiselta puh 044 0476070.
Tämän vuotinen 10mila ja Tvåmila viesti juostiin Eksjössä reilun 300 km:n päässä Tukholmasta. Miehet sijoittuivat seitsämänneksi ja naiset yhdeksänneksi.
Hiidenkiertäjien joukkueet 10milaan on valittu. Kilpailu käydään tulevana viikonloppuna Ruotsin Eksjössä.
Kotisivuille avattu oma osuus kesän Jukolan ja Venlojen viestiä varten.
Leskisen veljekset nopeimpina alittivat ratamestarien arvioidun 37min ihanneajan. Myös Hikin Hall hyvässä iskussa Lohjan yöcupissa.
Hiki-varustemyynti (23.4.2014)
Varastossa olevien Trimtex-vaatteiden lista löytyy...
Naiset ja juniorit kolmansia, miehet mukana voittotaistossa loppuun asti.
RSS ATOM