Ajankohtaista

21 Hiidenkiertäjien junnua ja kuusi seuraohjaajaa pitää Hikiä pinnalla suunnistuksen Leimaus-leirillä Vierumäellä.
Katso lisätiedot Hikin sivujen Jukola-osiosta
Uudenmaan alueen keskimatkan mestaruudet ratkaistiin torstai-iltana Siuntiossa.
Maajoukkue kilpailee viikon aikana viidessä osakilpailussa Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa.
Pääsarjojen voitot menivät Vaajakosken Terän Jonne Lakaselle ja Lynxin Karolina Sundbergille. Laura Leijola parhaana hikiläisenä yhdeksäs.
Anna Närhi ja Mikko Patana pääsarjojen parhaat hikiläiset sprintin sm-kilpailussa Mikkelin keskustassa.
Prisma-rastit ja Huippuliiga sujuivat helatorstaina jälleen hienosti. Kisa vaati monilta talkoolaisilta viikkojen jopa kuukausien ponnistelun. Osalle kisatapahtuma oli yhden päivän aktiivinen ponnistelu yhteiseen hyvään Hiki-hengessä. Jokaisen työpanosta tarvittiin ja jokainen hoiti hommansa hienosti. Moni ulkopuolinenkin teki havainnoin, että kisajärjestelyissä oli mukana todella iso porukka, iloisia ja hyväntuulisia Hiidenkiertäjiä.
Hiidenkiertäjät taisteli upeasti viidenneksi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Ruotsissa juostussa 10mila-viestissä. Viides sija on Hiidenkiertäjien seurahistorian paras tulos 10milassa, vuoden 1985 seitsemäs tila parani kahdella. Samalla Hiidenkiertäjät osoitti koko suunnistavalle maailmalle, että Hiki on taas pinnassa.
Hiidenkiertäjien naiskvintetti, Jenny Paulin-Laura Leijola- Sonja Liukkonen-Anna Närhi-Julia Novikova, suunnisti 10milan naisten viestissä sijalle 35.
Kilpailukeskuksen rakentamistalkoita on ainakin sunnuntaina 5.5. klo 10 ja keskiviikkona 8.5. klo 16 alkaen Lempolan pallokentällä.
RSS ATOM