Ajankohtaista

Ruotsalaisseurat dominoivat sekä miesten että naisten viestiä huhtikuun lopun ruotsalaisessa suurviestissä 10milassa. Miesten viestissä ruotsalaisseurat ottivat kolmoisvoiton kotimaastoissa juosseen IFK Göteborgin johdolla ennen upsalalaista OK Linneä ja tukholmalaista Södertäljeä. Naisissa voiton vei rajun nousun ankkuriosuudella tehnyt Stora Tuna ennen paikallista seuraa Göteborg Majornia ja suomalaista Tampereen Pyrintöä. Hiidenkiertäjät joutui tyytymään miehissä sijalle 20 ja naisissa sijalle 33.
29.-30.4. kilpaillaan ruotsalainen viestiklassikko 10mila historiallisesti ensimmäistä kertaa Göteborgissa. Naisten viisi osuuksinen viesti starttaa lauantaina klo 14:15 (Suomen aikaan) ja miesten kymmenen osuuksinen viesti klo 22:00 (Suomen aikaan). Naisten viestiin arvioidaan menevän aikaa noin 4,5 tuntia ja miesten viestiin noin 10 tuntia. HiKi on mukana kahdella miesten joukkueella ja yhdellä naisten joukkueella.
Toukokuussa järjestettävät MC- ja Prisma-rastien kilpailut tarvitsevat paljon talkoovoimaa.
Tämän vuoden HiKi-kuntorastit käynnistyvät 11.4.2917 Harjulla.
Talven viimeiset korttelisuunnistukset 12.3.2017 Muijalassa
Aikuisten suunnistuskoulun ja Jukola-Venla -koulun ohjelmat ja ilmoittautumiset on avattu
Talvikorttelisuunnistusten toinen osio käytiin Virkkalassa Kyrkstadin ja Kukkumäen alueella. Tarjolla oli 3 km:n A-rata ja 2 km:n B-rata. Osallistujia oli yhteensä 29, joista 12 kiersi molemmat radat. Sää oli leuto, mutta maaston liukkaus toi omat haasteensa etenemiseen.
Torstai-iltana varmistui, että viime kesän Lappee-Jukolassa 10. sijoittunut Hikin Jukola-joukkue valittiin yleisöäänestyksellä vuoden 2016 lohjalaisjoukkueeksi. Joukkueessa juoksivat Mikko Patana, Andreas Hall, Oskari Liukkonen, Matti Kivelä, Olli-Pekka Koistinen, Leonid Novikov ja Valentin Novikov. Parhaaksi lohjalaisurheilijaksi valittiin Rion paralympiamitalisti pyörätuolikelaaja Henry Manni.
Talven korttelisuunnistukset käynnistyivät 15.1. Virkkalassa. Mukavan leppeässä talvisäässä rasteja oli etsimässä 40 suunnistajaa ja muutama koira isäntänsä/emäntänsä kanssa. Moni kiersi sekä A- että B-radan.
Viime kesänä Lappee-Jukolassa 10. sijoittunut Hikin miesten joukkue on ehdokkaana vuoden lohjalaiseksi joukkueeksi. Joukkueessa juoksivat Mikko Patana, Andreas Hall, Oskari Liukkonen, Matti Kivelä, Olli-Pekka Koistinen, Leonid Novikov ja Valentin Novikov.
RSS ATOM