Ajankohtaista

Mestaruuksista kisailtiin kahdessa vaiheessa HiKi-rastien yhteydessä 6.9. ja 13.9. Osallistujia oli kaikkiaan 44, nuorin 5-vuotias ja vanhin 80-vuotias.
Kilpailun tulokset, väliajat ja reittihärveli sekä ratamestarin laatima kisa-analyysi ovat luettavissa kisasivuilta. Keskiviikkoiltana 7.9 kisailtiin Uudenmaan AM-sprintti Fiskarisin ruukkikylässä. Pääsarjojen nopeimmat tulivat naapurialueilta, kun miesten nopein oli Angelniemen Ankkurin Tuomo Mäkelä ja naisten nopeimmat olivat samalla ajalla MS Parman Maija Sianoja sekä SK Pohjantähden Sofia Haajanen.
Risto jatkoi Tampereella R2:n SM-pitkillä H70 sarjassa siihen mihin Virossa jäi. Voitto irtosi vajaan minuutin erolla. Myös Ulla Kurvinen D65 sarjassa onnistui hyvin ottamalla pronssia. R1 kisoissa Kirkkonummen meikoilla kirkkaimmin hikiläisistä onnistui Juuso Viskari H15 sarjassa kolmannella sijalla.
HiKin Risto Wessman voitti Virossa käydyissä veteraanien MM-kilpailuissa H70 sarjan kultaa pitkällä matkalla.
Keskiviikkoiltana 7.9 käydään Fiskarsin kylässä Suunnistavan Uudenmaan sprinttisuunnistuksen aluemestaruuskilpailut. Kilpailut ovat avoimet kaikille suunnistajille alueesta riippumatta.
Hiidenkiertäjien ex-puheenjohtajaa Kalle Ahlqvistia naurattaa vielä ykkösrastilla
Hiidenkiertäjät taisteli kärkisijoista sekä naisten Venlojen viestissä että miesten Jukolan viestissä kovassa sateessa ja tuulessa käydyssä Lappee-Jukolassa. Kaiken kaikkiaan HiKillä oli kilpailuissa mukana yhdeksän joukkuetta sekä venloissa että jusseissa.
SM-keskimatkan mitalit jaettiin Anttolassa
Kevään ensimmäisestä suurviestistä HiKin ykkösjoukkueiden oli tyytyminen keskinkertaisiin 21 ja 25 sijaan. Naisten viesti kulki avausosuuden jälkeen nousujohteisesti. Miehissä ensimmäinen takaisku tuli jo kolmisen tuntia ennen lähtöä, kunnen Leonid Novikovin jalka ei kestänyt juoksua.
Menestystä tavoitellaan kahden nais- ja miesjoukkueen voimin.
RSS ATOM