Ilmoittautuminen Jukolan ja Venlojen viestiin

28.1.2018

1. portaan ilmoittautuminen umpeutuu jo 1.2.2018, kerro halukkuutesi 31.1. mennessä

Jukolan viesti 2018

 

Jukolan ja Venlojen viestit kilpaillaan tänä vuonna Hollolassa 16-17.6.2018 www.jukola.com

Hiidenkiertäjät maksaa seuran kaikkien joukkueiden ilmoittautumisen Jukolan ja Venlojen viesteihin. Joukkueissa voivat suunnistaa kaikki jäsenmaksunsa maksaneet vuonna 2003 tai aiemmin syntyneet seuran jäsenet. Suunnistusliiton lisenssiä ei tarvita tässä kilpailussa.

Viestijoukkueiden ensimmäinen ilmoittautumisporras umpeutuu 1.2.2018. Jotta voisimme ilmoittaa ensimmäisessä vaiheessa ja edullisimmalla mahdollisella hinnalla jo mahdollisimman oikean määrän joukkueita, pyritään halukkaiden määrä kartoittamaan jo sitä ennen. Takaraja tulee vastaan jo melko nopeasti, mutta auta meitä joukkuemäärän arvioinnissa ja ilmoita halukkuutesi Venlojen tai Jukolan viestiin IRMAssa (lisenssin nyt tai joskus aiemmin lunastaneet suunnistajat) näiden linkkien kautta

Venlat https://irma.suunnistusliitto.fi:8443/irma/main#!viewCompetition/id/22029/pageuuid/12753d8a-c1b3-4676-aeb0-593f4a761224

Jukola https://irma.suunnistusliitto.fi:8443/irma/main#!viewCompetition/id/22030/pageuuid/b9cb5755-0d12-4ca3-a28d-10ff9d862a1a

tai HiKin kotisivujen kautta tästä linkistä

https://www.hiidenkiertajat.fi/hikin-jukola-sivut-2018/jukolan-ja-venlojen-viesti/lisenssittomien-ilmoittautuminen/

Jos sinulla on jo nyt valmis joukkue tai osa joukkueesta, kerro se ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset ovat niin sitovia kuin ne helmikuussa voivat olla. Muutokset ja peruutukset ovat ilmoittautuneiden omalla vastuulla. Aina voi sattua joku loukkaantuminen tai sairastuminen, joka estää osallistumisen, mutta ilmoittautuessaan on hyvä asennoitua niin, että aikoo myös osallistua.

Joukkueita ilmoitetaan niin paljon, että kaikki helmikuussa ilmoittautuneet pääsevät mukaan, mutta kuitenkin siten, että jos halukkaita on esimerkiksi 7 täyttä joukkuetta ja 1-2 ylimääräistä juoksijaa miehissä tai naisissa, joukkueita ilmoitetaan vain 7. Poisjääntejä tulee aina, eikä kenenkään ole mukava juosta vain yhden juoksijan joukkueessa. Muistutuksena, että yhden joukkueen hinta on jo tässä vaiheessa 168€ (V)/ 298 € (J), tämän vuoksi ylimääräisiä joukkueita ei ole taloudellisesti mielekästä ilmoittaa.

Joukkueiden määrää laskettaessa pyritään ottamaan myös huomioon osuusvaatimukset ja -toiveet. Sekä naisissa että miehissä on vain kaksi selvästi lyhempää osuutta, joten kaikki eivät ikävä kyllä voi kuitenkaan juosta vain näitä osuuksia, vaikka niin haluaisivatkin. Otattehan tämän huomioon osuustoiveitanne ilmoittaessa ja teette sen selkeästi.

Jos suunnistusinnostus iskee vasta keväällä, toukokuun ilmoittautumiskynnyksellä voidaan tarvittaessa ilmoittaa vielä lisää joukkueita. Osallistumismaksu on tällöin kuitenkin n. 20 % kalliimpi, joten ajoissa ilmoittautuminen on kannattavaa, koska tällöin seuralla jää resursseja käytettäväksi enemmän myös muuhun toimintaan jäsenten eduksi.

Jukolan majoitusteltta-alueelta on jo varattu Hiidenkiertäjien majoitusalue ja lisäksi kisapaikalle varataan tuulisuojateltta seuran joukkueita varten.

Pyydämme siis, että täyttäisit tietosi joko suoraan IRMAan tai kotisivujen lomakkeelle ensi viikon keskiviikkoon 31.1. mennessä, jolloin ehdimme ilmoittaa joukkueet torstaina 1.2.

 

t. Ville & co.