Valtakunnallinen Leimaus -leiri hyvässä vauhdissa Lohjalla

5.6.2018

Kisakallion Urheiluopiston sekä suunnistusseurojen lohjalaisen Hiidenkiertäjien ja espoolaisen Espoon Suunnan suuri yhteisponnistelu valtakunnallinen Leimaus leiri on hyvässä vauhdissa Lohjalla. Kaiken kaikkiaan leirille osallistuu reilu 1700 lasta ja heidän ohjaajaa.

Suunnistusliiton valtakunnallinen lasten ja nuorten suunnistusleiri järjestetään tänä vuonna Lohjalla. Keskuspaikkana toimii Kisakallion urheiluopisto. Erilaisia suunnistusharjoituksia juostaan Lohjan keskustassa, Harjulla, Talmonmäessä, Lempolassa, Routiolla sekä Kisakalliossa Karnaistenkorvessa. Leirin suunnistusradoista vastaavat nuoret hikiläiset Eemeli Suominen ja Vesa Lahtinen sekä jo hieman kokeneempi Kari Mamia.

Maanantaina leirin toiminta keskittyy Kisakallion opistoalueelle. Ohjelmassa mm. leirin avajaiset ja tutustumissuunnistus. Tiistaina ja keskiviikkona sitten homma pyörähtää käyntiin oikein isosti, kun leiriläiset jakaantuvat erilaisiin harjoituksiin ympäri Lohjaa. Erilaisia harjoituksia ovat mm. sprinttisuunnistusta Lohjan keskustassa ja Routiolla, normisuunnistusta Harjulla ja Talmonmäellä sekä rogainingia Lempolassa. Leiri huipentuu torstaina leiriviesteihin Kisakalliossa. Kaiken suunnistustouhun lisäksi ohjelmassa on oheistoimintaa erilaisten liikunnallisten lajien parissa Kisakallion urheiluopistolla.

Kaiken kaikkiaan leirille osallistuu yli 1700 lasta ja heidän seuraohjaajaa. Toivottavasti kaikki nuoret ympäri suomenniemen saavat leiristä hyvää nostetta kesän tuleville suunnistuksille.

 

Teksti: Jarkko