Patana 5. ja Koistinen 6. SM-sprintissä

19.9.2018

Jenny Patana ja Olli-Pekka Koistinen jatkoivat hyviä otteita sprinttisuunnistuksen SM-kisoissa Oulussa. Jenny jäi kuusi sekuntia uran ensimmäisestä henkilökohtaisesta aikuisten SM-mitalista. O-P:lla ero mitalleille oli jo reilumpi, 24 sekuntia.

Jenny Patana ja Olli-Pekka Koistinen jatkoivat hyviä otteita sprinttisuunnistuksen SM-kisoissa Oulussa. Jenny jäi kuusi sekuntia uran ensimmäisestä henkilökohtaisesta aikuisten SM-mitalista. Naisten mitalit menivät ruotsalaisseuraa IFK Göteborgia edustavalle Anna Närhelle, hopea MS Parman Maija Sianojalle ja pronssi SK Pohjantähden Sofia Haajaselle. Myös Laura Parjanne onnistui kilpailussa hyvin. Laura oli lopulta SM-kilpailun 19.

Miesten kilpailussa kärki kolmikon valtasivat Paimion rastin Olav Lundanes (1.) ja Frederic Tranchand (3.) sekä Tampereen Pyrinnön Severi Kymäläinen (2.). Lundanes ja Tranchand ovat SM-kisakelpoisia, vaikka ovatkin ulkomaalaisia, koska asuvat Suomessa kalenterivuoden alusta alkaen. Olli-Pekka Koistinen oli SM-kilpailun kuudes ja koko sprinttikilpailun seitsemäs, kun hänen edelle ehti SM-kilpailun ulkopuolinen Yannick Michiels. O-P:lla ero mitalleille oli jo selkeä, 24 sekuntia. Muista hikiläismiehistä Oskari Liukkonen oli SM-kilpailun 14 (18.) ja Mikko Patana 25 (33.). 

TULOKSET