Hiki päivä pidetty!

14.1.2012

Hiki päivään osallistui n. 30 seura-aktiivia
Hiki päivään osallistui n. 30 seura-aktiivia

Paikalla oli 30 aktiivia

Hiki päivässä esiteltiin tulevan kauden ja tulevaisuudenkin suunnitelmia.

Päivä alkoi IRMA ohjelman läpikäynnillä, missä käytiin läpi käytännön asioita, miten rekisteröityä ja maksamisohjeita. Monelle jäi varmasti vielä monta kysymystä Irmasta mutta eiköhän asiat selviä kun kaikki käyvät kirjautumassa ja tutustumassa ohjelmaan. IRMA

Ohjelmassa oli myös Prisma rastien (17.5) ja Hiki rastien esittelyä. Tapahtumat tulevat varmasti pyörimään vanhojen hyväksi havaittujen kaavojen mukaan. Molempiin tapahtumiin kerätään vastuuhenkilöitä parhaillaan.

Kartoitussuunnitelma oli myös esillä. Uusina maastoina tulevat Inkoossa sijaitseva VAHRS ja LAAKSPOHJA nimiset maastot. Vahrs maastoa tullaan käyttämään iltarasteilla. Toinen uusi maasto on Laakspohjan maasto, jossa pidetään Prismarastit v. 2013. Tämän lisäksi on muutaman maaston päivitystä ohjelmassa.

Uusina asioina tulevat Aikuisten suunnistuskoulu ja kiintorastiverkoston laadinta.

Oravapolkukoulutus jatkuu kuten ennekin.

Uusi Kirnu esiteltiin myös. Kirnu on vuoden alusta sijainnut Gruotilassa Karjalankatu 10:ssa. Kirnun viimeistely on käynnissä ja hallin sisälle rakennettava neuvottelutila tulee käyttöön todennäköisesti viimeistään helmikuussa.

Deltan kuvioista käytiin läpi harjoituspoolia jota toteutetaan yhdessä naapuriseurojen Lynx, OK77 ja Essu kanssa.