HiKin Jukola-sivut 2018

Lahti-Hollola-Jukolan pääsivu
Kilpailukutsu
Kilpailuohjeet
Ilmoittautumispalvelussa myös muut joukkueet
Kilpailukeskuskartat
Saapumiskartat

 

Hikin majoitustelttoja varten on varattu 5 kpl 10x10m ruutua paikoilta IH05 IH09 IH10 IH14 IH15 (IMPIVAARA, kortteli H ja paikat 5,9,10,14,15). Voit pystyttää oman telttasi haluamaasi paikkaan em. ruutuihin. Käyttäkää kuitenkin harkintaa niin, että alueelle jää mahdollisimman paljon tilaa muillekin. Telttapaikat ovat noin 1 km päässä kilpailukeskuksen ytimestä. Tarkemmat sijaintitiedot ovat nähtävillä kisasivuilla osiossa Teltat. 

Majoitusteltta-alueelle / kisakeskukseen suositellaan saapuvan eteläisen parkin kautta. Eteläisestä parkista matkaa teltta-alueelle reilu 2 km, josta kisakeskuksen ytimeen alle 500 m.

Hikin seurateltta sijaitsee kilpailukeskuksessa ruuduissa 42 & 43. Meille tulee paikalle 4x4 m tuulisuojateltta, joka pystytetään päivänä X ja puretaan sunnuntaina aamulla kilpailun ratkettua. Osallistujilta toivotaan apua ainakin teltan purkamisessa ja ylläpidossa. Tuulisuojapaikoista tulee järjestäjiltä tietoa tänne (Kartta seurateltta-alueesta)

Seurateltalle toimitetaan kaikkien Hiidenkiertäjien Venla-joukkueiden joukkuemateriaali lauantaina n. klo 12 ja Jukola-joukkueiden materiaalit laitetaan esille Venlojen viestin päätyttyä.

Seurateltalta on myös huoltotarvikkeita, seuran omia laina-/vara-emitejä, joitain hakaneuloja (ota omat mukaan), juoksujärjestykset, vanhoja karttoja ja sinne pyritään järjestämään myös juomavettä.

Ole tarkkana, että otat oikean numeron ja pidä joukkuemateriaalien järjestys siistinä.

Lähtökohta on, että juoksijoilla on omat hakaneulat numeroa varten ja emit, mutta jos lainaat seuran emitin, pidä ehdottomasti huoli, että se ei päädy enää uudelleen käyttöön viestien aikana.

 

Jukolassa ja kilpailusuorituksessa muistettavaa:

  • Ole ajoissa sisäänkirjauksessa ja lähdössä tai vaihtopuomilla!
  • Tarkista että saat ja annat oikean joukkueen ja osuuden kartan!
  • Tarkista koodit rasteilla!
  • Muista keskittyä suunnistukseen
  • Tiedä henkilöt, jotka juoksevat sinua ennen ja jälkeesi. Tähän saat varmasti apua joukkuekavereilta tai huoltajilta seurateltalla.
  • Muista riittävä nesteytys ja ravinto, viikonlopusta on tulossa lämmin.
  • Ole ajoissa myös liikenteessä, liikenne ruuhkautuu lähes 100% varmuudella ainakin ennen molempien viestien lähtöä.

Joukkueet ovat nähtävillä sivupalkissa

Venlat

Jukola