HiKin Jukola-sivut 2019

Kangasala-Jukolan pääsivu
Kilpailukutsu
Kilpailuohjeet
Ilmoittautumispalvelussa myös muut joukkueet
Kilpailukeskuskartat
Saapumiskartat

 

Hikin majoitustelttoja varten on varattu 5 kpl 10x10m ruutua paikoilta MH03, MH04, MH05, MH10, MH11  (MÄNNISTÖ, kortteli H ja paikat 3,4,5,10,11). Voit pystyttää oman telttasi haluamaasi paikkaan em. ruutuihin. Käyttäkää kuitenkin harkintaa niin, että alueelle jää mahdollisimman paljon tilaa muillekin. Telttapaikat ovat noin 500 m päässä seuratelttapaikasta ja 0,5 -1 km päässä kilpailukeskuksen ytimestä . Tarkemmat sijaintitiedot ovat nähtävillä kisasivuilla osioissa kilpailukeskus ja majoitusteltat 

Saapuminen kilpailukeskukseen tapahtuu järjestäjien antamien ohjeiden mukaisesti

Hikin seurateltta sijaitsee kilpailukeskuksessa ruuduissa S024 & S031. Paikalle tuodaan ainakin uusi putkiteltta, joka antaa jonkin verran suojaa, mutta mikäli jollain olisi mahdollisuus kuljettaa paikalle esim. iltarasteilta tuttuja 3x3m huvilatelttoja tai 4x4 m perinteinen tuulisuojateltta, sellainen mahtuu ruutuihin myös oikein hyvin. Telttojen lisäksi kisapaikalle voidaan viedä esim. joitain pöytiä ja muutama vesitonkka yms. mikäli joku ottaa homman hoitaakseen.

Seurateltalle toimitetaan kaikkien Hiidenkiertäjien Venla-joukkueiden joukkuemateriaali lauantaina n. klo 12. Jukola-joukkueiden materiaalit laitetaan esille vasta Venlojen viestin päätyttyä.

Seurateltalta on myös huoltotarvikkeita, seuran omia laina-/vara-emitejä, joitain hakaneuloja (ota omat mukaan), juoksujärjestykset ja vanhoja karttoja.

Ole tarkkana, että otat oikean numeron oikeasta joukkuekirjekuoresta ja pidä joukkuemateriaalien järjestys siistinä.

Lähtökohta on, että juoksijoilla on omat hakaneulat numeroa varten ja emit, mutta jos lainaat seuran emitin, pidä ehdottomasti huoli, että se ei päädy enää uudelleen käyttöön viestien aikana.

 

Jukolassa ja kilpailusuorituksessa muistettavaa:

  • Ole ajoissa sisäänkirjauksessa ja lähdössä tai vaihtopuomilla!
  • Tarkista että saat ja annat oikean joukkueen ja osuuden kartan!
  • Tarkista koodit rasteilla!
  • Muista keskittyä suunnistukseen
  • Tiedä henkilöt, jotka juoksevat sinua ennen ja jälkeesi. Tähän saat varmasti apua joukkuekavereilta tai huoltajilta seurateltalla.
  • Muista riittävä nesteytys ja ravinto, viikonlopusta on tulossa lämmin.
  • Ole ajoissa myös liikenteessä, liikenne ruuhkautuu lähes 100% varmuudella ainakin ennen molempien viestien lähtöä.

Joukkueet ovat nähtävillä sivupalkissa

Venlat

Jukola