HiKin Jukola-sivut 2020

Jukolan viestin siirtymisen vuoksi palataan asiaan ensi vuonna. 

Napapiiri Jukola järjestetään tuolloin 19-20.6.2021

 

Alla oleva teksti on vielä vuoden 2020 infoa. Tiedot päivitetään syksyn 2020 aikana.

********************************************************************************************

Jukolan ja Venlojen viestit kilpaillaan tänä vuonna Rovaniemellä 13-14.6.2020 www.jukola.com
Hiidenkiertäjät maksaa seuran kaikkien joukkueiden ilmoittautumisen Jukolan ja Venlojen viesteihin. Joukkueissa voivat suunnistaa kaikki jäsenmaksunsa maksaneet vuonna 2005 tai aiemmin syntyneet seuran jäsenet. Suunnistusliiton lisenssiä ei tarvita tässä kilpailussa.
Viestijoukkueiden ensimmäinen ilmoittautumisporras umpeutuu 30.1.2020. Jotta voisimme ilmoittaa ensimmäisessä vaiheessa ja edullisimmalla mahdollisella hinnalla jo ainakin lähes oikean määrän joukkueita, pyritään halukkaiden määrä kartoittamaan jo sitä ennen. Ilmoita halukkuutesi Venlojen tai Jukolan viestiin tämän lomakkeen kautta. Viime vuoden tapaan, kaikki Hiidenkiertäjien ilmoittautumiset kerätään tämän lomakkeen kautta, eli kukaan EI ilmoita halukkuuttaan IRMA:n kautta.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen (DL 29.1.)  https://forms.gle/s8EPHtkH98B1vzwh6

Ohjeita kilpailuilmoittautumiseen
 
Jos sinulla on jo nyt valmis joukkue tai osa joukkueesta, kerro se ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset ovat niin sitovia kuin ne tammikuussa voivat olla. Muutokset ja peruutukset ovat ilmoittautuneiden omalla vastuulla. Aina voi sattua joku loukkaantuminen tai sairastuminen, joka estää osallistumisen, mutta ilmoittautuessaan on hyvä asennoitua niin, että aikoo myös osallistua, jos ei satu mitään yllättävää. Tavoite on kuitenkin se, ettei meidän tarvitsisi käyttää aikaa poisjääntien paikkailuun. Ilmoittautuessaan jokainen myös hyväksyy sen, että loukkaantumisten tai viimehetken sairastumisten sattuessa Ville & co. eivät ole vastuussa siitä, että jostain saadaan pikahälytyksellä varajuoksija Rovaniemelle asti. Tällöin pahimmassa tapauksessa joku joukkue jää vajaaksi tai täydennetään juoksijapankista.


Joukkueita ilmoitetaan niin paljon, että kaikki tammikuussa ilmoittautuneet pääsisivät juoksemaan, mutta kuitenkin siten, että jos halukkaita on esimerkiksi 7 täyttä joukkuetta ja 1-2 ylimääräistä juoksijaa miehissä tai naisissa, joukkueita ilmoitetaan vain 7. Todennäköisesti poisjääntejä tulee aina, eikä kenenkään ole mukava juosta vain yhden juoksijan joukkueessa. Tarvittaessa täydennämme ilmoittautumista toukokuun alussa. Muistutuksena, että yhden joukkueen hinta on jo tässä vaiheessa 195€ (V)/ 340 € (J), tämän vuoksi ylimääräisiä joukkueita ei ole taloudellisesti mielekästä ilmoittaa.

Joukkueiden määrää laskettaessa pyritään ottamaan myös huomioon osuusvaatimukset ja -toiveet. Naisissa on yksi (5,4 km) ja miehissä kaksi (n. 8,9-9,1 km) muita lyhempää osuutta, joten kaikki eivät ikävä kyllä voi juosta vain näitä osuuksia, vaikka niin haluaisivatkin. Lisäksi jonkun pitää myös aina aloittaa ja olla ankkurina. Otattehan tämän huomioon osuustoiveitanne ilmoittaessa ja teette toivomusesityksen selkeästi. Osuustoiveita varten on oma kenttänsä ilmoittautumislomakkeessa.

Jos suunnistusinnostus iskee vasta keväällä, toukokuun ilmoittautumiskynnyksellä voidaan tarvittaessa ilmoittaa vielä lisää joukkueita, mutta osallistumismaksu on tällöin kuitenkin n. 20 % kalliimpi. Tämän vuoksi ajoissa ilmoittautuminen on kannattavaa, koska tällöin seuralla jää resursseja käytettäväksi enemmän myös muuhun toimintaan jäsenten eduksi.

Jukolan majoitusteltta-alueelta on jo varattu Hiidenkiertäjien majoitusalue (5* 10x10 m majoitusruudut) ja lisäksi kisapaikalle on varattu kaksi tuulisuojatelttaruutua seuran joukkueita varten.

**********************


Seuran järjestämä bussikuljetus

HiKi järjestää jäsenilleen mahdollisuuden bussimatkaan Napapiiri Jukolaan. Matka on omakustanteinen, mutta seura vastaa käytännön järjestelyistä. HiKin puolesta järjestelyistä on vastannut Juhani Ahola.
Matkaan sisältyy bussikyyti Lohja-Rovaniemi-Lohja ja majoitus pe-la-yönä ennen kisaa Oulun pohjoispuolella, jotta kilpailijat saavat levättyä menomatkalla. Laadittu matkasuunnitelma ja alustava matka-aikataulu on esitelty alla. Bussikyydin ilmoittautuminen tehdään samalla lomakkeella kuin kisailmoittautuminen. Myös pelkän bussimatkan varaaminen on mahdollista, jos ei halua osallistua kilpailuun, valitsemalla kisailmoittautumisessa kohta "vain bussikyyti". Bussimatkan paikat (n. 50 kpl) täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen päätyttyä mahdolliset vapaat paikat voidaan myydä myös ulkopuolisille.
Matkan hinta riippuu matkustajamäärästä ja majoituksen huonekoosta. Toteutuva hinta on 90 - 50 euron välillä. Bussimatkan ilmoittautuminen on sitova, sillä seura ei voi ottaa vastuuta matkalle ilmoittautuneiden mahdollisista peruutuksista sille koituvista kuluista.

Seurabussin matkasuunnitelma, hinnat ja alustava aikataulu:
Alustava aikataulu:
- Lähtö Lohjalta aikaisin perjantai-aamuna 12.6.2020
- Matka kestää Hotelli Samanttaan Oulun pohjoispuolelle lakisääteisine ja muine taukoineen n. 11 tuntia
- Majoittuminen hotelliin perjantaina illalla
- Aamiainen hotellissa
- Matka jatkuu lauantai-aamuna 13.6.2020 Jukolan kilpailukeskukseen, ajoaika n. 3 tuntia
- Perillä hyvissä ajoin ennen Venlojen viestin alkua
- Paluu Lohjalle alkaa sunnuntaina 14.6.2020 Jukolan viestin päättyä
- Kotona Lohjalla sunnuntain ja maanantain välisenä yönä

Bussimatkan hinta;
- Lopullinen edestakainen hinta riippuu matkustajamäärästä
- Hintahaarukka nyt n. 55 € (50 matkustajaa)-95 € (30 matkustajaa) euroa + majoitus (ks. alla)

Majoitus, huonehinnat, sisältää aamiaisen, isoimmissa huoneissa mahdollisesti lisävuode. Koska meitä on iso ryhmä, huonekoot voivat vaihdella, mutta lähtökohtaisesti voi varautua 2 hengen huoneeseen. Voit ilmoittaa toivomasi huonekoon sekä mahdollisesti jo sopimasi huonetoverit lomakkeelle. Toiveet pyritään toteuttamaan hotellin huonemäärän puitteissa. Lopullinen huonejako voidaan laatia ilmoittautumisen jälkeen.
- 1 hh/69.-/huone
- 2 hh/79,-/huone
- 3 hh/99,-/huone
- 4 hh/114,-/huone

Seurabussin yhteyshenkilönä toimii Juhani Ahola, juhani.ahola45(#)gmail.com, +358 442128637

******************************

Ilmoita halukkuutesi osallistua Jukolan tai Venlojen viestiin ja/tai seuran järjestämään bussikyytiin viimeistään 29.1.2020 lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on jokaisen omalla vastuulla, olit sitten tuleva ykkös- tai kuntojoukkueen suunnistaja. Lomake:  https://forms.gle/s8EPHtkH98B1vzwh6  Joukkueiden kokoajien puolesta,
Ville & co.