HiKin Jukola-sivut 2021

Hiidenkiertäjien ohjeet Napapiiri-Jukolaan

Napapiiri-Jukolan pääsivu
Kilpailukutsu
Kilpailuohjeet
Ilmoittautumispalvelussa myös muut joukkueet
Kilpailukeskuskartat
Saapumiskartat

Karttakuva HiKin seuratelttapaikasta, varatusta majoitusteltta-alueesta ja Jukola-joukkue HiKi 6:n itse varaamasta ja maksamasta järjestäjien pystyttämästä majoitusteltasta.

Hikin majoitustelttoja varten on varattu 5 kpl 10x10m ruutua paikoilta MC49, MC50, MC60, MC61, MC62  (MÄNNISTÖ). Voit pystyttää oman telttasi haluamaasi paikkaan em. ruutuihin. Käyttäkää kuitenkin harkintaa niin, että alueelle jää mahdollisimman paljon tilaa muillekin. Kannattaa tutustua järjestäjien karttoihin sekä HiKin telttapaikkakarttaan.

Saapuminen kilpailukeskukseen tapahtuu järjestäjien antamien ohjeiden mukaisesti

Hikin seurateltta sijaitsee kilpailukeskuksessa ruuduissa T005 & T007. Paikalle tuodaan sininen putkiteltta, joka antaa jonkin verran suojaa, mutta mikäli jollain on mahdollisuus ja halua kuljettaa paikalle esim. iltarasteilta tuttuja 3x3m huvilatelttoja tai 4x4 m perinteinen tuulisuojateltta, sellainen mahtuu ruutuihin myös oikein hyvin. 

Seurateltalle toimitetaan kaikkien Hiidenkiertäjien Venla-joukkueiden joukkuemateriaali lauantaina n. klo 12. Jukola-joukkueiden materiaalit laitetaan esille vasta Venlojen viestin päätyttyä.

Seurateltalla on pieni määrä huoltotarvikkeita, eli seuran omia laina-/vara-emitejä, joitain hakaneuloja (ota omat mukaan) ja juoksujärjestykset. 

Ole tarkkana, että otat oikean numeron oikeasta joukkuekirjekuoresta ja pidä joukkuemateriaalien järjestys siistinä.

Lähtökohta on, että juoksijoilla on omat hakaneulat numeroa varten ja emit, mutta jos lainaat seuran emitin, pidä ehdottomasti huoli, että se ei päädy enää uudelleen käyttöön viestien aikana ja että palautat emitin takaisin seuralle.

Koronaturvallisuudesta on järjestäjien omat ohjeet. Noudatamme niitä.

Jukolassa ja kilpailusuorituksessa muistettavaa:

  • Ole ajoissa sisäänkirjauksessa ja lähdössä tai vaihtopuomilla!
  • Tarkista että saat ja annat oikean joukkueen ja osuuden kartan!
  • Tarkista koodit rasteilla!
  • Muista keskittyä suunnistukseen
  • Tiedä henkilöt, jotka juoksevat sinua ennen ja jälkeesi. Tähän saat varmasti apua joukkuekavereilta tai huoltajilta seurateltalla.
  • Muista riittävä nesteytys ja ravinto, osuudet ovat pitkiä.
  • Ole ajoissa myös liikenteessä, liikenne ruuhkautuu lähes 100% varmuudella ainakin ennen molempien viestien lähtöä.

Joukkueet ovat nähtävillä sivupalkissa

Venlat

JukolaNapapiiri Jukola järjestetään 21-22.8.2021


Tiedot tällä sivulla päivitetty 31.5.2021.

********************************************************************************************

Hei,


Kuten kaikki varmasti jo tietävätkin, Jukolan ja Venlojen viesti siirrettiin järjestettäväksi Rovaniemellä 21-22.8.2021. www.jukola.com Olemme aiemmin keränneet ilmoittautumisia kisaan ja kisamatkalle jo kahteen kertaan, mutta kummallakaan kertaa kilpailua ei ole pystytty järjestämään suunnitellusti. Nyt otetaan kolmas yritys.


Koska olosuhteet ja ajankohta ovat muuttuneet merkittävästi, koko seuran ilmoittautuminen tehdään uudelleen. Eli aiemmin tehdyt ilmoittautumiset eivät ole enää voimassa.


Hiidenkiertäjät maksaa seuran jäsenistä koostuvien joukkueiden ilmoittautumisen Jukolan ja Venlojen viesteihin. Joukkueissa voivat suunnistaa kaikki jäsenmaksunsa maksaneet vuonna 2006 tai aiemmin syntyneet seuran jäsenet. Suunnistusliiton lisenssiä ei tarvita tässä kilpailussa.


Hiidenkiertäjät on ilmoittanut vuonna 2020 peruuntuneeseen kilpailuun 8 joukkuetta Venlojen viestiin ja 7 Jukolan viestiin. Nämä ilmoittautumiset ovat yhä voimassa, mutta meidän on kerättävä tieto osallistujista, jotta voimme tarvittaessa ilmoittaa lisää joukkueita tai perua ylimääräiset joukkueet. Eli kaikkien on ilmoittauduttava uudelleen.

Joukkueita on mahdollista muokata ja ilmoittaa 15.6.2021 asti, mutta käytännön järjestelyjen ja erityisesti bussikyydin järjestämiseksi tarvitaan tiedot aiemmin. Tällä hetkellä kaikki seuran järjestelyt ja joukkueiden kokoamiset tehdään sillä oletuksella, että koronatilanne on helpottanut elokuuhun mennessä ja kilpailuun osallistuminen sekä matkustaminen on mahdollista. Jos näin ei ole, seuran johtokunta seuraa tilannetta ja viranomaisten suosituksia ja reagoimme tarpeen mukaan.  

Ilmoita halukkuutesi Venlojen tai Jukolan viestiin tämän lomakkeen kautta. Viime vuoden tapaan, kaikki Hiidenkiertäjien ilmoittautumiset kerätään tämän lomakkeen kautta, eli kukaan EI ilmoita halukkuuttaan IRMA:n kautta.


Lue alla olevat ohjeet ja tee ilmoittautuminen 13.6.2021 mennessä ilmoittautumislinkin kautta. Ilmoittautumislinkki https://forms.gle/hyJRFYENNsVce3yx8


Ohjeita kilpailuilmoittautumiseen

Jos sinulla on jo nyt valmis joukkue tai osa joukkueesta, kerro se ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset ovat niin sitovia kuin ne tässä vaiheessa ja vallitsevassa tilanteessa voivat olla. Lomakkeen kautta tehdyn ilmoittautumisensa voi perua lähettämällä Villelle sähköpostia 13.6.2021 mennessä.

Ilmoittautuessaan jokainen myös hyväksyy sen, että loukkaantumisten tai viimehetken sairastumisten sattuessa Ville & co. eivät ole vastuussa siitä, että jostain saadaan pikahälytyksellä varajuoksija Rovaniemelle asti. Tällöin pahimmassa tapauksessa joku joukkue jää vajaaksi tai täydennetään juoksijapankista.


Joukkueita ilmoitetaan niin paljon, että kaikki ilmoittautuneet pääsisivät juoksemaan, mutta kuitenkin siten, että jos halukkaita on esimerkiksi 7 täyttä joukkuetta ja 1-2 ylimääräistä juoksijaa miehissä tai naisissa, joukkueita ilmoitetaan vain 7. Todennäköisesti poisjääntejä tulee aina, eikä kenenkään ole mukava juosta vain yhden juoksijan joukkueessa. 15.6.2021 jälkeen emme enää ilmoita uusia joukkueita.

Joukkueiden määrää laskettaessa pyritään ottamaan myös huomioon osuusvaatimukset ja -toiveet. Naisissa on yksi (5,4 km) ja miehissä kaksi (n. 8,9-9,1 km) muita lyhempää osuutta, joten kaikki eivät ikävä kyllä voi juosta vain näitä osuuksia, vaikka niin haluaisivatkin. Lisäksi jonkun pitää myös aina aloittaa ja olla ankkurina. Osuuspituuksien lisäksi on hyvä tiedostaa, että Jukolan viestissä on tänä vuonna pitkä ja pimeä yö. Järjestäjien arvion mukaan kärjellä 5 ensimmäistä osuutta ovat yösuunnistusta ja vasta 6. osuus on hämärässä/valoisassa. Toki hieman hitaammin etenevillä joukkueilla valoisat osuudet alkavat jo aiemmin, mutta todennäköisesti jokaisella joukkueella kisan ensimmäiset 40-50 km on yösuunnistusta. Otattehan tämän huomioon osuustoiveitanne ilmoittaessa ja teette toivomusesityksen selkeästi. Osuustoiveita varten on oma kenttänsä ilmoittautumislomakkeessa.

Päivitetty kilpailukutsu

Jukolan majoitusteltta-alueelta on jo varattu Hiidenkiertäjien majoitusalue (5* 10x10 m majoitusruudut) ja lisäksi kisapaikalle on varattu kaksi tuulisuojatelttaruutua seuran tuulitelttoja varten.

**********************

Seuran järjestämä bussikuljetus peruttu

HiKi järjestää jäsenilleen mahdollisuuden bussimatkaan Napapiiri Jukolaan. Matka on omakustanteinen, mutta seura vastaa käytännön järjestelyistä. HiKin puolesta järjestelyistä on vastannut Juhani Ahola.
Matkaan sisältyy bussikyyti Lohja-Rovaniemi-Lohja ja majoitus pe-la-yönä ennen kisaa Oulun pohjoispuolella, jotta kilpailijat saavat levättyä menomatkalla. Laadittu matkasuunnitelma ja alustava matka-aikataulu on esitelty alla. Bussikyydin ilmoittautuminen tehdään samalla lomakkeella kuin kisailmoittautuminen. Myös pelkän bussimatkan varaaminen on mahdollista, jos ei halua osallistua kilpailuun, valitsemalla kisailmoittautumisessa kohta "vain bussikyyti". Bussimatkan paikat (n. 50 kpl) täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen päätyttyä mahdolliset vapaat paikat voidaan myydä myös ulkopuolisille.
Matkan hinta riippuu matkustajamäärästä ja majoituksen huonekoosta. Toteutuva hinta on 60 - 100 euron välillä. Bussimatkan ilmoittautuminen on sitova, sillä seura ei voi ottaa vastuuta matkalle ilmoittautuneiden mahdollisista peruutuksista sille koituvista kuluista (Edellinen ei ole voimassa, jos kyyti tai kisa peruuntuvat koronatilanteen vuoksi).

Bussikuljetus järjestetään vain, jos matkustajia tulee sen verran, että toteuttaminen on taloudellisesti ja luvatun hinnan puitteissa mahdollista, sekä se on koronavirustilanteen puitteissa mahdollista. Seuraamme tilannetta ja reagoimme sen mukaan.

Seurabussin matkasuunnitelma, hinnat ja alustava aikataulu:
Alustava aikataulu:
- Lähtö Lohjalta aikaisin perjantai-aamuna 20.8.2021
- Matka kestää Hotelli Samanttaan Oulun pohjoispuolelle lakisääteisine ja muine taukoineen n. 11 tuntia
- Majoittuminen hotelliin perjantaina illalla
- Aamiainen hotellissa
- Matka jatkuu lauantaiaamuna 21.8.2021 Jukolan kilpailukeskukseen, ajoaika n. 3 tuntia
- Perillä hyvissä ajoin ennen Venlojen viestin alkua
- Paluu Lohjalle alkaa sunnuntaina 22.8.2021 Jukolan viestin päättyä
- Kotona Lohjalla sunnuntain ja maanantain välisenä yönä

Bussimatkan hinta;
- Lopullinen edestakainen hinta riippuu matkustajamäärästä
- Hintahaarukka nyt n. 55 € (50 matkustajaa)-95 € (30 matkustajaa) euroa + majoitus (ks. alla)

Majoitus, huonehinnat, sisältää aamiaisen, isoimmissa huoneissa mahdollisesti lisävuode. Koska meitä on iso ryhmä, huonekoot voivat vaihdella, mutta lähtökohtaisesti voi varautua 2 hengen huoneeseen. Voit ilmoittaa toivomasi huonekoon sekä mahdollisesti jo sopimasi huonetoverit lomakkeelle. Toiveet pyritään toteuttamaan hotellin huonemäärän puitteissa. Lopullinen huonejako voidaan laatia ilmoittautumisen jälkeen.
- 1 hh/79.-/huone
- 2 hh/85,-/huone
- 3 hh/105/huone
- 4 hh/124,-/huone

Seurabussin yhteyshenkilönä toimii Juhani Ahola, juhani.ahola45(#)gmail.com, +358 442128637

******************************

Ilmoita halukkuutesi osallistua Jukolan tai Venlojen viestiin ja/tai erityisesti seuran järjestämään bussikyytiin viimeistään 13.6.2021 lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on jokaisen omalla vastuulla, olit sitten tuleva ykkös- tai kuntojoukkueen suunnistaja.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään puhelinnumero- ja sähköpostitiedot kaikilta ilmoittautuneilta yhteydenpidon varmistamiseksi. Ko. tiedot on piilotettu ilmoittautumisten tarkastelusta.

Ilmoittautumisten tarkastelu:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NmuEP9xYO7Vb4mBUCmbQevewO4-JhlUr3srre1FGnnc/edit?usp=sharing

Joukkueiden kokoajien puolesta,
Ville & co.