HiKin Jukola-sivut 2021

 

Napapiiri Jukola järjestetään näillä näkymin 19-20.6.2021

 

Tiedot tällä sivulla päivitetty vastaamaan 2021 tilannetta 6.1.

********************************************************************************************

Jukolan ja Venlojen viestit kilpaillaan nykytiedon mukaan vuonna 2021 Rovaniemellä 19-20.6.2021 www.jukola.com
Hiidenkiertäjät maksaa seuran jäsenistä koostuvien joukkueiden ilmoittautumisen Jukolan ja Venlojen viesteihin. Joukkueissa voivat suunnistaa kaikki jäsenmaksunsa maksaneet vuonna 2006 tai aiemmin syntyneet seuran jäsenet. Suunnistusliiton lisenssiä ei tarvita tässä kilpailussa.

Hiidenkiertäjät on ilmoittanut vuonna 2020 peruuntuneeseen kilpailuun 8 joukkuetta Venlojen viestiin ja 7 Jukolan viestiin. Nämä ilmoittautumiset ovat yhä voimassa, mutta meidän on kerättävä tieto osallistujista, jotta voimme tarvittaessa ilmoittaa lisää joukkueita tai perua ylimääräiset joukkueet. Eli kaikkien on ilmoittauduttava uudelleen.

Joukkueita on mahdollista muokata ja ilmoittaa ensi vuonna 12.5. asti, mutta käytännön järjestelyjen ja erityisesti bussikyydin järjestämiseksi tarvitaan tiedot aiemmin. Tällä hetkellä kaikki seuran järjestelyt ja joukkueiden kokoamiset tehdään sillä oletuksella, että koronatilanne on helpottanut kesään mennessä ja kilpailuun osallistuminen sekä matkustaminen on mahdollista. Jos näin ei ole, seuran johtokunta seuraa tilannetta ja viranomaisten suosituksia ja reagoimme tarpeen mukaan.  

Ilmoita halukkuutesi Venlojen tai Jukolan viestiin tämän lomakkeen kautta. Viime vuoden tapaan, kaikki Hiidenkiertäjien ilmoittautumiset kerätään tämän lomakkeen kautta, eli kukaan EI ilmoita halukkuuttaan IRMA:n kautta.

 

ILMOITTAUTUMISLINKKI https://forms.gle/5fPvhizDmMLXT2hM8


Ohjeita kilpailuilmoittautumiseen
 
Jos sinulla on jo nyt valmis joukkue tai osa joukkueesta, kerro se ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset ovat niin sitovia kuin ne tässä vaiheessa ja vallitsevassa tilanteessa voivat olla. Jokainen voi vielä perua oman ilmoittautumisensa toukokuun 2021 alkuun asti.

Ilmoittautuessaan jokainen myös hyväksyy sen, että loukkaantumisten tai viimehetken sairastumisten sattuessa Ville & co. eivät ole vastuussa siitä, että jostain saadaan pikahälytyksellä varajuoksija Rovaniemelle asti. Tällöin pahimmassa tapauksessa joku joukkue jää vajaaksi tai täydennetään juoksijapankista.


Joukkueita ilmoitetaan niin paljon, että kaikki ilmoittautuneet pääsisivät juoksemaan, mutta kuitenkin siten, että jos halukkaita on esimerkiksi 7 täyttä joukkuetta ja 1-2 ylimääräistä juoksijaa miehissä tai naisissa, joukkueita ilmoitetaan vain 7. Todennäköisesti poisjääntejä tulee aina, eikä kenenkään ole mukava juosta vain yhden juoksijan joukkueessa. Tarvittaessa voimme täydentää ilmoittautumista toukokuun alussa.

Joukkueiden määrää laskettaessa pyritään ottamaan myös huomioon osuusvaatimukset ja -toiveet. Naisissa on yksi (5,4 km) ja miehissä kaksi (n. 8,9-9,1 km) muita lyhempää osuutta, joten kaikki eivät ikävä kyllä voi juosta vain näitä osuuksia, vaikka niin haluaisivatkin. Lisäksi jonkun pitää myös aina aloittaa ja olla ankkurina. Otattehan tämän huomioon osuustoiveitanne ilmoittaessa ja teette toivomusesityksen selkeästi. Osuustoiveita varten on oma kenttänsä ilmoittautumislomakkeessa.

Jos suunnistusinnostus iskee vasta keväällä, toukokuun ilmoittautumiskynnyksellä voidaan tarvittaessa ilmoittaa vielä lisää joukkueita, mutta osallistumismaksu on tällöin kuitenkin n. 20 % kalliimpi. Tämän vuoksi ajoissa ilmoittautuminen on kannattavaa, koska tällöin seuralla jää resursseja käytettäväksi enemmän myös muuhun toimintaan jäsenten eduksi.

Jukolan majoitusteltta-alueelta on jo varattu Hiidenkiertäjien majoitusalue (5* 10x10 m majoitusruudut) ja lisäksi kisapaikalle on varattu kaksi tuulisuojatelttaruutua seuran joukkueita varten.

**********************

Seuran järjestämä bussikuljetus

HiKi järjestää jäsenilleen mahdollisuuden bussimatkaan Napapiiri Jukolaan. Matka on omakustanteinen, mutta seura vastaa käytännön järjestelyistä. HiKin puolesta järjestelyistä on vastannut Juhani Ahola.
Matkaan sisältyy bussikyyti Lohja-Rovaniemi-Lohja ja majoitus pe-la-yönä ennen kisaa Oulun pohjoispuolella, jotta kilpailijat saavat levättyä menomatkalla. Laadittu matkasuunnitelma ja alustava matka-aikataulu on esitelty alla. Bussikyydin ilmoittautuminen tehdään samalla lomakkeella kuin kisailmoittautuminen. Myös pelkän bussimatkan varaaminen on mahdollista, jos ei halua osallistua kilpailuun, valitsemalla kisailmoittautumisessa kohta "vain bussikyyti". Bussimatkan paikat (n. 50 kpl) täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen päätyttyä mahdolliset vapaat paikat voidaan myydä myös ulkopuolisille.
Matkan hinta riippuu matkustajamäärästä ja majoituksen huonekoosta. Toteutuva hinta on 60 - 100 euron välillä. Bussimatkan ilmoittautuminen on sitova, sillä seura ei voi ottaa vastuuta matkalle ilmoittautuneiden mahdollisista peruutuksista sille koituvista kuluista (Edellinen ei ole voimassa, jos kyyti tai kisa peruuntuvat koronatilanteen vuoksi).

Bussikuljetus järjestetään vain, jos se on koronavirustilanteen puitteissa mahdollista. Seuraamme tilannetta ja reagoimme sen mukaan.

Seurabussin matkasuunnitelma, hinnat ja alustava aikataulu:
Alustava aikataulu:
- Lähtö Lohjalta aikaisin perjantai-aamuna 18.6.2021
- Matka kestää Hotelli Samanttaan Oulun pohjoispuolelle lakisääteisine ja muine taukoineen n. 11 tuntia
- Majoittuminen hotelliin perjantaina illalla
- Aamiainen hotellissa
- Matka jatkuu lauantai-aamuna 19.6.2021 Jukolan kilpailukeskukseen, ajoaika n. 3 tuntia
- Perillä hyvissä ajoin ennen Venlojen viestin alkua
- Paluu Lohjalle alkaa sunnuntaina 20.6.2021 Jukolan viestin päättyä
- Kotona Lohjalla sunnuntain ja maanantain välisenä yönä

Bussimatkan hinta;
- Lopullinen edestakainen hinta riippuu matkustajamäärästä
- Hintahaarukka nyt n. 55 € (50 matkustajaa)-95 € (30 matkustajaa) euroa + majoitus (ks. alla)

Majoitus, huonehinnat, sisältää aamiaisen, isoimmissa huoneissa mahdollisesti lisävuode. Koska meitä on iso ryhmä, huonekoot voivat vaihdella, mutta lähtökohtaisesti voi varautua 2 hengen huoneeseen. Voit ilmoittaa toivomasi huonekoon sekä mahdollisesti jo sopimasi huonetoverit lomakkeelle. Toiveet pyritään toteuttamaan hotellin huonemäärän puitteissa. Lopullinen huonejako voidaan laatia ilmoittautumisen jälkeen.
- 1 hh/79.-/huone
- 2 hh/85,-/huone
- 3 hh/105/huone
- 4 hh/124,-/huone

Seurabussin yhteyshenkilönä toimii Juhani Ahola, juhani.ahola45(#)gmail.com, +358 442128637

******************************

Ilmoita halukkuutesi osallistua Jukolan tai Venlojen viestiin ja/tai erityisesti seuran järjestämään bussikyytiin viimeistään 31.1.2021 lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on jokaisen omalla vastuulla, olit sitten tuleva ykkös- tai kuntojoukkueen suunnistaja.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään puhelinnumero- ja sähköpostitiedot kaikilta ilmoittautuneilta yhteydenpidon varmistamiseksi. Ko. tiedot on piilotettu ilmoittautumisten tarkastelusta.

Ilmoittautumisten tarkastelu:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lnWLJBwh1LVLnmEyFRCEevrhdoGOvghIHWyllEnd-dY/edit?usp=sharing

Joukkueiden kokoajien puolesta,
Ville & co.