Hiidenkiertäjien suunnistuskoulu alkaa taas

21.4.2022

Hiidenkiertäjien nuorten suunnistuskoulu alkaa kahden vuoden tauon jälkeen perinteisesti lähiopetuksena toteutettuna. Viime keväänä suunnistuskoulu alkoi etäopetuksella ja omatoimiharjoituksilla. Kesän myötä järjestettiin myös yhteisharjoituksia.

Tänä keväänä suunnistuskoulu alkaa 28.4. Harjoitukset ovat torstaisin kello 18-19.30. Suunnistuskoulu on tarkoitettu yli 6-16-vuotiaille. Koulussa opetellaan suunnistuksen alkeet; karttamerkit, kartan suuntaaminen maaston muodon mukaan ja suunnistusurheilun idea. Lapsille sopivissa harjoituksissa taito ja rohkeus metsässä liikkumiseen kehittyvät. Ketteryys, kunto ja voima paranevat samalla huomaamatta.

Nuoret suunnistajat jaetaan ryhmiin iän ja taitotason mukaan. Myös vanhemmat/huoltajat voivat niin halutessaan lähteä ryhmien mukaan opettelemaan suunnistustaitoja.

Suunnistuskoulun ohjaajina ovat Hiidenkiertäjien vapaaehtoiset, päävastuun harjoituksista kantavat seuran nuoret suunnistajat.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 28.4. mennessä: https://www.hiidenkiertajat.fi/nuoret2/suunnistuskoulu/tiedotteet/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠