Matka 25mannaan

8.10.2013

Matkaohjeet viikonlopun kisareissulle

25-mannakavlen lähestyy ja joukkueet lienevät nyt selvät. Joukkueiden juoksujärjestykset päivitetään suoraan Eventoriin. Lukekaa huolella myös lähipäivien sähköpostiviestejä mahdollisia muutoksia varten. Ja vastaavasti, jos olette sairaina tai muuten estyneitä kisaamaan, niin viestit oitis Mannelle tai allekirjoittaneelle, niin korjaillaan joukkueita.

Tulevana perjantaina siis 11.10. klo 17.30 bussi starttaa perinteisesti Pekin pihalta, jonne mahtuu aika paljon autoja parkkiin. Kuski on Veke Sammatista, eli jos joku haluaa hypätä ennakkoon bussiin, niin yhteys Veikkoon.
 

Ajoreitti on Lohjan uimahallin parkkipaikka klo 17.40, Virkkalan risti, Mustio, Karjalohjan-Fiskarsin risteys noin 18.07, eli lähtöpaikalla pitää olla pakkaamassa autoa jo ennen 17.30, koska auto liikahtaa silloin. Sitten ajellaan Salon kautta Turkuun, jossa olemme noin 19.15 ja Siljan lautta Baltic Princess lähtee klo 20.15.
 

Välittömästi lähdön jälkeen 20.30- 21.30 on Hiidenkiertäjille varattu kongressiosastolle kokoustila, jossa käydään läpi Mannan yksityiskohdat sekä vuoden 2014 valmennuksen suunnitelmat. Tämä kokoustaminen koskee koko ryhmää.
 

La aamulla ollaan klo 6.10 Värtanissa, eli hyvin aikaisin. Miettikää omat aamupalakuvionne tarpeidenne mukaan. Joko omia eväitä tai sitten menette laivan aamiaiselle, jossa yleensä on pieni eli iso ruuhka Manna-matkalla. Kisa suunnistetaan rauhassa molempien joukkueiden osalta ja osa kuntosuunnistajista juoksee direkt-banat.

Laiva lähtee samasta satamasta, eli Värtanista klo 19.30 kohti Turkua.Kiire sinne ei ole. Laiva on Galaxy. Su aamu Turussa klo 07.00 ja ajoreitti Lohjalle on menoreitti käänteisesti.
 

Meillä on 14 A4-luokan hyttiä. Matkan omavastuusta on säädetty ohjeet, maksutavasta informoidaan vielä viikolla lisää. Seuraavat henkilöt matkustajaluettelossa ovat huoltajina, johtajina, kuntosuunnistajina tai muuten vaan merkittävinä turisteina sekä varasuunnistajina: Tuula Piekka, Taina Sairio, Tuija Auvinen,Kalle Rosenblad, Jenny paulin, Aaron Forsman, Lea Loukkalahti, Jukka Viskari, Jönssi, Peki ja Erkka. ( jos kysyttävää, pikaisesti yhteys Pekiin). Matti ja Eevaliisa ovat mukana bussissa omilla
lipuillaan.

25 mannassa tarvitaan 50 si-tikkua. Nyt seuran 25 tikkua ei riitä yksin. Teillä monella on oma ja lisäksi tarvitaan lähipiirissä olevia tikkuja kaiken varalta. Jokaisen on hyvä muistaa myös se, että omat hakaneulat tarvitaan. Tuulisuojateltta ei riitä sateessa millään kaikkien suojaksi, joten huomioikaa säätiedotus.

t.Peki 050-3365658
Ja siis ilmoitelkaa jotenkin, mistä olette tulossa kyytiin.