Nuori tsemppari 

Vuosi 2023:

Seura valitsi vuoden nuoreksi tsemppariksi Arttu Aaltosen, sillä Arttu on kehittynyt vuoden aikana huimasti, osallistunut ahkerasti kisoihin ja treeneihin sekä tehnyt erityisen hyviä suorituksia viesteissä.

Kuva: Leena Aaltonen

Vuosi 2022:

Vuoden 2022 nuorena tsempparina palkittiin Elias Pietilänaho. Elias on aloittanut kisauran aktiivisesti ja kisakäyntejä löytyy Irmasta yli 30 kpl. Lisäksi tulevat kaikki epävirallisemmat Kompassi-kisat yms. Reipasta meininkiä myös jatkoon Eliakselle ja onnea!

Kuva: Juho Pietilänaho.


Vuosi 2021:

Vuoden nuoreksi tsemppariksi valittiin Otto Ekqvist. Otto ilahduttaa iloisella ja positiivisella asenteella niin treeneissä kuin kisoissakin. Onnittelut Otolle!

Kuva: Jarmo Jokila


Vuosi 2020:

Hiidenkiertäjien nuori tsemppari -palkinto jaettiin kolmelle nuorelle miehelle: Aapo Kujala, Väinö Pellikka ja Leo Ekqvist. Pojat ovat kaikki ahkeria treenaajia, nopsajalkoja ja osallistuneet hienoin onnistumisin viesteihin. Onnea Aapo, Väinö ja Leo!

Pojat haastattelussa:

1. Kerro itsestäsi
Aapo: Oon 14-vuotias ja seitsemännellä luokalla.
Väinö: Olen 13-vuotias ja suunnistanut noin kolme vuotta. Aloitin suunnistuksen SK Uudessa.
Leo: Olen 12-vuotias ja viidennellä luokalla. Olen suunnistanut kolmisen vuotta.

2. Oletko harrastanut muita lajeja?
Aapo: Nykyiset harrastukset ovat suunnistus, parkour ja vapaasukellus. Entisiä harrastuksia ovat tennis, uinti, telinevoimistelu ja karate.
Väinö: Harrastan tällä hetkellä myös parkouria ja olen harrastanut partiota, jalkapalloa ja useita vuosia taidoa (japanilainen kamppailulaji).
Leo: Harrastan suunnistuksen lisäksi jääkiekkoa ja soitan pianoa. Talvisin lumilautailen ja hiihdän, kesäisin maastopyöräilen. Aikaisemmin olen harrastanut myös tennistä, jalkapalloa ja yleisurheilua.

3. Mikä on mukavinta suunnistuksessa?
Aapo: Minulla ei ole suunnistuksessa sellaista yhtä muiden ylitse nousevaa asiaa, mutta jos nyt jotain pitää valita niin leirit ovat olleet tosi kivoja.
Väinö: Mukavinta ovat kisat ja leirit.
Leo: Mukavinta on luonnossa liikkuminen, onnistuminen ja erityisesti leirit. 

4. Hauskin suunnistusmuistosi
Aapo: Hauskin/paras suunnistusmuisto on Turun nuorisoviesti vuonna 2020. Oma osuus meni tosi hyvin.
Väinö: Hauskin suunnistusmuisto on varmaan Ruotsin 25 Manna vuonna 2019.
Leo: Hauskin suunnistusmuistoni on vuoden 2020 Nuorten Jukola, jossa onnistuin hyvin.