Kysy järjestäjiltä

Onko muksulaan ilmoittauduttava etukäteen? Onko kilpailukeskuksessa vesipiste?

Jos et löydä kysymykseesi vastausta kisasivuilta, jätä kysymyksesi tähän.

 

Ulkomaalaisen ilmoittaminen? Käykö sähköpostilla?

Ilmoittautuminen IRMA-palvelun kautta tai sähköpostilla timo.kokko#kokkens.fi. Jälki-ilmoittautumisessa kaksinkertaisin osanottomaksuin viimeistään sunnuntaina 1.5.2016, klo 24.00 mennessä. Sähköpostilla ilmoittautuvien tulee hoitaa maksu välittömästi Hiidenkiertäjien tilille (Länsi-Uudenmaan Säästöpankki, BIC: ITELFIHH, IBAN: FI4040061020048900) oman seuran viitenumerolla. H/D21E sarjoihin ei jälki-ilmoittautumista.

 

Onkohan tuo kanttarellimaastoa kesemmällä?

Löytyyhän niitä, jos ei hirvikärpäsiä pelkää.

 

Onko peltoparkki vai tienvarsiparkki vai jotain muuta ?

Peltoparkki, josta noin 1,5 km hiekkatietä kilpailukeskukseen.

 

Onko kuntorasteilla hyvät radat?

Riippuu miten hyvä rata määritellään mutta tarjolla ratamestarin näkemyksen mukaan hyvät radat. A 5,5 km on varsin tiukkaa suunnistusta ja B 3,7 km sitten vähän kevyempää mutta löytyy sieltäkin suunnistustehtäviä. Myös kuntosuunnistusradat ovat painetulla kartalla niin kuin kilpasarjoissa. Kuntosuunnistamaan pääsee klo 12 - 14.

 

Jäävätkö rastit, tai jokin nauha/merkki rastista maastoon? Eli voiko esimerkiksi myöhemmin viikolla käydä suunnistamassa, jos hommaa itselleen kartan?

Suurin osa pukeista jää maastoon eli varsin hyvä merkki sieltä löytyy. Voi käydä omatoimisesti myöhemmin suunnistamassa.

 

Jos tulee fillarilla, voiko sen sysätä johonkin sopivaan paikkaan vaikka metsän puolelle kisakeskuksessa?

Voi sysätä, kisakeskus on muuten metsässä tai ainakin hyvin metsänomainen.