AM-sprintti 7.9.2016

Hiidenkiertäjät ja Fiskarin Urheilijat -47 kiittävät kaikkia kilpailijoita, talkoolaisia ja muita yhteistyötahoja onnistuneen suunnistuskilpailun johdosta. Seuraavan kerran hikiläisten kädenjälkeä pääsee kokemaan ensi kevään Prisma-rasteilla, jossa myös maailman huiput mittelöivät maailmancup pisteistä.

Hiidenkiertäjät ja Fiskarsin Urheilijat -47 toivottavat kaikki Suunnistavan Uudenmaan jäsenseurojen kilpailijat tervetulleiksi ratkomaan sprinttisuunnistuksen aluemestaruuksista Raaseporin Fiskarsiin. Myös alueiden ulkopuoliset kilpailijat ovat lämpimästi tervetulleita kilpailuun. Avoimet Suunnistavan Uudenmaan sprinttikilpailut sopivat hyvänä kenraaliharjoituksena 1,5 viikon kuluttua käytäviin SM-sprinttikilpailuihin. Kilpailun ratamestarina toimii sprintin erikoismies Olli-Pekka Koistinen. 

 

Näille kilpailusivuille tullaan päivittämään kaikki oleellinen tapahtumaan liittyen...

 

Sprintin kisakarttaa kaipaavat olkaa yhteydessä Jarkko Saariseen p. 0443064001 tai s-postitse jarkkosaarinen85#gmail.com . Karttoja saa Hikin leiristä joko ensi sunnuntaina HS:n SM-Sprintti2017 esikisoista tai tai seuraavan viikonlopun SM-kisoista Vaasasta.

 

TULOKSET JA VÄLIAJAT

 

Reittihärveliin nyt auki

 

Ratamestarin kisa-analyysi julkaistu 11.9.

 

Lähtöluettelot julkaistu 5.9.

 

Alustavat kilpailuohjeet julkaistu 5.9. Lopulliset ohjeet kisakeskuksessa.

 

Ratamestarin lausunto

 

Löytötavara

Opastus paikoituksesta kilpailukeskukseen
AM-Sprintin harjoituskieltoalue
Karttapaloja kilpailualeelta. (Karttapalojen laatu ei ole lopullisen kisakartan tasoa. Ne on poimittu sattumanvaraisesti laajemmalta alueelta vanhemmasta karttaversiosta.)