PRISMA-rastit 2017

Lämmin kiitos!

 

Kiitos kaikille maanomistajille, yhteistyökumppaneille, kilpailijoille ja toimitsijoille tämän vuotisista Prisma-rasteista. Teidän kanssa onnistuimme. 

suunnistusterveisin,

Timo Hietaoja, kilpailujen johtaja (sprintti)

Juhani Ahola, kilpailujen johtaja (maastokilpailut)

 

Kiitos kaikille tämän verkkosiviun kautta palautetta antaneille. Saimme arvokasta tietoa seuraavien kilpailujen järjestämiseksi.

 

Keväällä 2017 PRISMA-rastit ovat entistä suurempi tapahtuma. Helatorstaina 25.5. järjestetään kansallinen PRISMA-sprintti Lohjan alueella. Lauantaina ja sunnuntaina kilpaillaan kaksipäiväisillä PRISMA-rasteilla Pusulassa Lintukiiman maastoissa. Lauantaina suunnistetaan keskimatkoilla ja sunnuntaina käydään pitkänmatkan kilpailut. Sarjoissa HD20E ja HD16E sunnuntain kilpailu on näyttökilpailu.

 

Kisojen yhteydessä on mahdollisuus seurata maailman huippusuunnistajien menoa, kun suunnistuksen maailmancupin 1. kierros kilpaillaan 24.-28.5.2017 Turussa ja Lohjalla. Lisää tietoa maailmancupin kisasivuilta. Maailmancupin kilpailut ovat osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.

 

Hiidenkiertäjät toivottaa kaikki suunnistuksen ystävät tervetulleiksi Lohjalle nauttimaan upeista kilpailuista ja huippusuunnistuksesta keväällä 2017!

 

Prisma-sprintin ja -rastien Facebook-sivut

 

- - - -

 

Hiidenkiertäjät organises three open national competitions in Lohja area during Orienteering World Cup round 1. On Thursday May 25th, there is a sprint competition PRISMA-sprintti. A two-day competition PRISMA-rastit takes place on weekend May 27th and 28th.

Prisma-sprintin ja Prisma-rastien sekä maailmancupin kilpailualueet Lohjan keskustassa ja Pusulassa. Maastot ovat harjoituskiellossa 29.5.2017 saakka.