SM-viesti 2015 R2

Suunnistuksen veteraanien SM-viestissä ei yllätyksiä

Hiidenkiertäjien ja Fiskarin Urheilijat -47:n isännöimät suunnistuksen veteraanisarjojen SM-viestit ratkottiin sunnuntaina ilman suurempia yllätyksiä.
Uudenmaan ja Varsinais-Suomen rajamaastoissa Kiskon Leilässä käyty kilpailu sopi hyvin rannikkoseutujen pienipiirteiseen kalliomaastoon tottuneille joukkueille.

35-vuotiaiden miesten sarjan voitti Rajamäen Rykmentti kolmikolla Tapio Perä, Kimmo Vilska ja Sami Vähänen. Eroa toiseksi tulleeseen MS Parmaan joukkue teki 23 kilometerin kilpailussa puoli minuuttia. 35-vuotiaiden naisten ylivoimainen voittajajoukkue oli Pargas IF joukkueella Sanna Nymalm, Hanna Lonka ja Yvonne Gunell.

Ratamestarikaksikko Jarkko Saarinen ja Manne Suominen onnistui hyvin hajonnoilla saamaan aikaan eroja joukkueiden välille, eikä täpäriä loppukirikamppailuja kilpailussa ei nähty, mutta H60 sarjassa voittajajoukkue Kokkolan Suunnistajat oli 20 sekuntia toiseksi tullutta Helsingin Suunnistajia nopeampi. D70-sarjassa voittajajoukkue Espoon Suunnan voittomarginaali kakkoseksi tulleeseen Epilän Esaan oli puolisen minuuttia.

Eniten SM-mitaleja kahmi Helsingin Suunnistajat. Seuran viisi joukkuetta kävi pokkaamassa palkintopallilla. Myös Espoon Suunta kasvatti SM-tiliään mukavasti neljällä mitalilla. Rajamäen Rykmentin neljä joukkuetta ylsi kilpailussa palkintopallille saakka.

12 sarjan kilpailussa Valkeakosken Haka, Kirkkonummen Lynx, MS Parma Varsinais-Suomesta sekä Suomusjärven Sisu nappasivat mitaleja kahdella joukkueella.

Tulokset

Tulosseuranta . Youtube live

Mahdollisesti autojen pysäköinnissä joudutaan turvautumaan varajärjestelyyn eli tienvarsiparkkiin viime päivien sateiden johdosta. Tämän seurauksena parkista voi olla jopa 3 km matkaa kilpailukeskukseen. Varatkaa aikaa ja urheilumieltä kilpailuun saapuessa.

KILPAILUKESKUKSESSA AINOA OIKEA JALKINE ON SAAPAS! KANNATTAA PAKATA MUKAAN!

Myös kuntosuunnistus uusintalähdön jälkeen noin klo 14.15. Kartta infosta 8€ / kpl (painettu kartta!).

Suunnistaja, hyödynnä alennus Fiskarsin ruukinkylässä!

SM-viestin kilpailijat saavat 10% alennuksen Fiskarsin kylässä olevasta Fiskars shopista. Alennus on voimassa kilpailupäivänä ja sitä seuraavana päivänä ostosten yhteydess kilpailunumeroa näyttämällä.

Tutustu etukäteen ruukinkylän tarjontaan täältä.