Edustus

Näiltä sivuilta löydät tietoa Hiidenkiertäjien edustussuunnistuksen toiminnasta aikuisten ja vanhempien junioreiden osalta.

Hiidenkiertäjät on edellisten kolmen suunnistusvuoden aikana palannut ja vakiinnuttanut paikkansa maailman parhaiden huippusuunnistusseurojen joukossa.Kaudella 2016 Hiidenkiertäjien tavoitteena on auttaa seuran urheilijoita kehittymään suunnistajana ja menestymään kauden tärkeimmissä kilpailuissa. Seuraa edustavien urheilijoiden henkilökohtainen menestyminen on myös seuran menestystä. Henkilökohtaisen menestyksen lisäksi seuran edustustoiminnan tavoitteena on osallistua parhailla mahdollisilla joukkueilla suunnistuksen suurviesteihin 10milaan, Jukolan/Venlojen viestiin ja SM-viestiin sekä 25mannaan ja saavuttaa niissä menestystä onnistuneiden suoritusten kautta.

Vuonna 2016 Hiidenkiertäjien tavoitteena on saavuttaa menestystä laajalla rintamalla kaikissa kilpailuissa. Sekä miesten että naisten edustusjoukkueiden tavoitteet on asetettu korkealle henkilökohtaisissa ja viestikilpailuissa. Tavoitteena on, että MM-kilpailuissa nähdään entistä enemmän Hiidenkiertäjien suunnistajia, jotka saavuttavat hyviä tuloksia kaikilla matkoilla. Joukkuetasolla tähtäin on erityisesti kohdistettu Lappeenrannassa järjestettävään Jukolan&Venlojen viestiin, joissa tarkoitus on parantaa Paimio-Jukolan sijoituksia ja suorituksia. Myös muissa viesti- ja henkilökohtaisissa kilpailuissa lähdetään tavoittelemaan menestystä hyvien suoritusten ja rennon ilmapiirin kautta.

Hiidenkiertäjien tavoitteena on ylläpitää lohjalaista huippusuunnistustoimintaa, vuoden 1980 Venlojen ja 1987 Jukolan viestin voittajan värit on tarkoitus pitää näkyvillä koko suunnistuskauden ajan.

Henkilökohtaisissa kilpailuissa Hiidenkiertäjien edustajilla on mahdollisuus taistella arvokisamitaleista Ruotsin MM-kisoissa ja Nuorten MM-kisoissa Sveitsissä. Lisäksi suunnistajat keräävät pisteitä maailmancupissa ja tavoittelevat kotimaassa SM-mitaleja ja menestystä mm. Huippuliigassa. Juniorit tavoittelevat menestystä myös omissa viesteissään, erityisesti Nuorten Jukolassa ja U10milassa.

 

Hiidenkiertäjien viestivalinnat ja ryhmien vastaavat sekä yhteyshenkilöt:

NimiTehtävä
Luoma VilleValmennusjaoston puheenjohtaja / Edustusurheilun toiminnanjohtaja
Luoma PekkaJoukkueenjohtaja/manageri
Suominen ManneValmennus ja viestijoukkueet H/D21-15
Loukkalahti MarkoValmennus ja viestijoukkueet H/D21
Liukkonen JuhaValmennus ja viestijoukkueet H/D21
Saarinen JarkkoValmennus ja viestijoukkueet H/D21 + harjoitukset
Hietaoja TimoNuorten yhteyshenkilö
Viirto Matti+35 yhteyshenkilö ja viestijoukkueet H35+
Kangasaho SirpaViestijoukkueet D35+

Valitsijat konsultoivat yli ryhmärajojen.

Yhteydenotot valmennusjaostoon ja haastattelut ym: Ville Luoma, 0440-476070 ville.luoma(#)dnainternet.net