Edustus

Näiltä sivuilta löydät tietoa Hiidenkiertäjien edustussuunnistuksen toiminnasta aikuisten ja vanhempien junioreiden osalta.

Hiidenkiertäjien edustussuunnistuksen päätavoite kaudelle 2018 on edesauttaa seuran edustusurheilijoita kehittymään suunnistajina ja saavuttamaan kilpailukaudelle asettamansa henkilökohtaiset tavoitteet sekä tarjota mahdollisuus onnistua oman tasonsa edellyttämällä tavalla kauden tärkeimmissä henkilökohtaisissa ja viestikilpailuissa. Seuraa edustavien urheilijoiden henkilökohtainen menestyminen on myös seuran menestystä.

Seuran edustussuunnistajat pyrkivät parhaisiin mahdollisiin suorituksiin kauden aikana SM-kilpailuissa, Huippuliigassa sekä arvokilpailujen näyttökisoissa, joiden kautta on mahdollista saavuttaa paikka maajoukkueessa maailmancup-, EM- tai MM-kilpailuissa. Henkilökohtaisen menestyksen lisäksi seuran edustustoiminnan tavoitteena on osallistua parhailla mahdollisilla joukkueilla suunnistuksen suurviesteihin 10milaan, Jukolan/Venlojen viestiin ja SM-viestiin sekä 25mannaan ja saavuttaa niissä menestystä onnistuneiden suoritusten kautta. Lisäksi tarkoituksena on osallistua seurajoukkueilla myös muihin viestikilpailuihin, joita ovat mm. Halikko-viesti, Finnspring, Kevätyön viesti ja AM-viesti.

Seurajoukkueena kauden 2018 ehdoton ykköstavoite on onnistuneet suoritukset Venlojen ja Jukolan viestissä Lahti-Hollola Jukolassa kesäkuussa 2018. Kaudella 2017 nuoret aikuissuunnistajat tekivät monia erittäin hyviä suorituksia erityisesti viestikilpailuissa. Positiivisen kehityksen toivotaan jatkuvan kaudella 2018 ja vastuuta on tarjolla myös seuran ykkösjoukkueissa, mikäli kunto ja suoritukset henkilökohtaisissa kilpailuissa, viesteissä sekä leireillä ja seuran harjoituksissa siihen oikeuttavat.   

Valmennusjaosto: Ville Luoma (Pj.), Manne Suominen, Jarkko Saarinen

Valmennuksen työjako:

Valmennusjaoston puheenjohtaja: Ville Luoma

Joukkueenjohto: Ville & Pekka Luoma

Viestivalinnat: Ville Luoma, Manne Suominen ja Jarkko Saarinen

Naisten yhteyshenkilö, valmennus - urheilijat: Saana Orkola

Matkavaraukset: Pekka Luoma

Viestijoukkueiden valitsijaryhmä sovitaan vielä kilpailukohtaisesti hyvissä ajoin ryhmien vastuuhenkilöiden kesken.

Yhteydenotot valmennusjaostoon ja haastattelut ym: Ville Luoma, 0440-476070 ville.v.luoma(#)gmail.com