Kuntosuunnistus

Kuntosuunnistuksen tulokset

Prisma-kuntorastit 28.05.2017

Prisma-kuntorastit 27.05.2017

Kuntosuunnistuksen kilpailuohjeet

Lauantain radat: A-rata (vaikea 5,7 km), B-rata (keskivaikea 4,2 km) ja C-rata (helpohko 2,6 km). Sunnuntain radat: A1-rata (vaikea n. 5,1 km), A2-rata (vaikea n. 4 km), B-rata (helpohko n. 4 km) ja C-rata (helppo n. 2,5 km). Rastimääritteet ovat kartassa.

Ilmoittautuminen, Emitin vuokraus ja maksu hoidetaan kilpailukeskuksen infopisteessä: karttamaksu 10 €/kartta, Emit-vuokra 5 €/päivä. Varaa tasaraha. Palauttamattomista Emit -korteista peritään 70 €. Maksuvälineinä käyvät myös Smartumin Liikunta- ja Kulttuuriseteli, Tyky-kuntosetelit sekä Virikeseteli. Kuntosuunnistukseen voi osallistua ilman lisenssiä.

Kuntosuunnistuksen lähtö on avoinna molempina päivinä klo 12–14. Lauantain kuntosuunnistukseen on opastus sini-puna-keltaisilla nauhoilla ja matkaa n. 1,4 km (samaan suuntaan kuin lähdöt 1, 2 ja 3). Sunnuntain kuntosuunnistukseen on opastus sini-puna-keltaisilla nauhoilla ja matkaa n. 0,5 km (samaan suuntaan kuin lähdöt 1, 2 ja 3). Kuntosuunnistusten maali ja lähtö ovat lähietäisyydellä toisistaan. Kuntosuunnistuksen maali suljetaan molempina päivinä klo 16.00.

Kuntosuunnistuksessa on tarjolla lähtöpaikoilla karttamuovit itsepalveluna. Kuntosuunnistukseen osallistutaan omalla vastuulla. Kuntosuunnistuksen tulokset julkaistaan Hiidenkiertäjien kotisivuilla. Teknisen ongelman takia väliaikoja ei valitettavasti ole saatavilla.