HiKi-kuntorastit

Vuoden 2022 HiKi-kuntorastit alkavat viikolla 16 tiistaina 19.4. 2022 Lohjanharjun kartalla (Jäähallin hiekkakentältä). HIKI-rastit etenevät koko kesän käsikädessä omatoimirastien kanssa siten, että tiistaina suunnistetaan normaalisti HIKI-rastit klo 17.00-18.30 ja tämän jälkeen samat radat ja kartat julkaistaan omitoimirastien käyttöön.  Hiki-kuntorasteilla ja omatoimirasteilla toimii siis sama kuntorastikalenteri. HIKI-kuntorastikalenteri 2022 tästä linkistä.

Lisätietoa omatoimikuntorasteista löytyy omalta sivulta tästä linkistä.

Nykyiset korona rajoitukset mahdollistavat HIKI-rastien järjestäminen. Muistetaan kuitenkin edelleen yleiset koronaohjeistukset, sekä pidetään sopivat etäisyydet kanssasuunnistajiin. Lisäksi HIKI-rastien järjestäjiä suositellaan käyttämään maskia tapahtuman järjestämisen aikana.

Ensinnäkin on tärkeää toimia vastuullisesti: sairaana pysytään kotona, käsiä pestään, yskitään oikein, pidetään etäisyyttä ja huomioidaan riskiryhmät, omatoimirasteille mennään omatoimisesti eikä ryhmissä ja pidetään muutenkin huoli siitä, että noudatetaan voimassaolevia valmiuslain poikkeusmääräyksiä.

Vuoden 2022 järjestyksessään 43. HiKi-rastikausi alkaa Harjulla Liikuntakeskuksen kartalla 19.4. ja päättyy 4.10. Järnefeltin koululla. Kalenterissa on 25 tapahtumaa Lohjalla ja sen ympäristössä. Jokaisella kerralla on A,B,C ja D radat sekä RR tai pihasuunnistus, Yösuunnistusta on syksyllä kolme kertaa, samoin pyörasuunnistusta on pari kertaa syksyllä.

Tervetuloa mukaan hienon harrastuksen pariin. Haluamme tarjota kaikille osallistujille hyvän kokemuksen aloittelijoista kokeneisiin rastinkiertäjiin.

Jos jokin asia askarruttaa niin kysy kuntojaoston jäseniltä, ratamestareilta tai toimitsijoilta.

Osallistumalla hikirastikauden moniin tapahtumiin, pääset tutustumaan kätevästi Lohjan eri kolkkiin.

Osallistujien ohjeet ja hikirastien hinnat löydät tästä linkistä