HiKi-kuntorastit

Vuoden 2020 HiKi-kuntorastit alkavat omatoimikuntorasteina vkolla 15. Lisätietoa omatoimikuntorasteista löytyy omalta sivulta tästä linkistä

 

Vuoden 2020 perinteisellä tavalla järjestettävät HiKi:n kuntorastit alkavat 9.6. korona-viruksen aiheuttaman poikkeustilan rajoitusten kevennettyä. Muistetaan kuitenkin edelleen yleiset koronaohjeistukset, sekä pidetään sopivat etäisyydet kanssasuunnistajiin. HIKI-kuntorastikalenteri 2020 tästä linkistä.

 

Ensinnäkin on tärkeää toimia vastuullisesti: sairaana pysytään kotona, käsiä pestään, yskitään oikein, pidetään etäisyyttä ja huomioidaan riskiryhmät, omatoimirasteille mennään omatoimisesti eikä ryhmissä ja pidetään muutenkin huoli siitä, että noudatetaan voimassaolevia valmiuslain poikkeusmääräyksiä.

 

Vuoden 2020 järjestyksessään 41. HiKi-rastikausi alkaa poikkeuksellisesti Gunnarlanmajan kartalla 9.6. ja päättyy 17.10. Muijalanharjulla. Kalenterissa on 20 tapahtumaa Lohjalla ja sen ympäristössä. Jokaisella kerralla on A,B,C ja D radat sekä RR tai pihasuunnistus, Yösuunnistusta on syksyllä kolme kertaa, samoin pyörasuunnistusta on pari kertaa syksyllä.

Tervetuloa mukaan hienon harrastuksen pariin. Haluamme tarjota kaikille osallistujille hyvän kokemuksen aloittelijoista kokeneisiin rastinkiertäjiin.

Jos jokin asia askarruttaa niin kysy kuntojaoston jäseniltä, ratamestareilta tai toimitsijoilta.

Osallistumalla hikirastikauden moniin tapahtumiin, pääset tutustumaan kätevästi Lohjan eri kolkkiin.

Osallistujien ohjeet ja hikirastien hinnat löydät tästä linkistä