HiKi-kuntorastit

Vuoden 2021 HiKi-kuntorastit alkavat viikolla 15. Tänä vuonna on tarkoitus aloittaa tiistaisilla HIKI-rasteilla ja jatkaa sitten samassa paikassa  omatoimikuntorasteina. Valitettavasti koronatilanteen takia HIKI-rastien aloitus siirtyy (nykyinen tulkinta suunnistusliiton ohjeesta ei mahdollista avoimien yleisötapahtumien järjestämistä) ja siksi aloitamme pelkkien omatoimirastien voimalla. Hiki-kuntorasteilla ja omatoimirasteilla toimii siis sama kuntorastikalenteri. Lisätietoa omatoimikuntorasteista löytyy omalta sivulta tästä linkistä

Vuoden 2021 perinteisellä tavalla järjestettävät HiKi:n kuntorastit alkavat myöhemmin ilmoitettavana aikana. Korona rajoitukset mahdollistavat ainoastaankorona-viruksen aiheuttaman poikkeustilan rajoitusten kevennettyä. Muistetaan kuitenkin edelleen yleiset koronaohjeistukset, sekä pidetään sopivat etäisyydet kanssasuunnistajiin. HIKI-kuntorastikalenteri 2021 tästä linkistä. (Kalenteri päivittyy lähipäivinä)

Ensinnäkin on tärkeää toimia vastuullisesti: sairaana pysytään kotona, käsiä pestään, yskitään oikein, pidetään etäisyyttä ja huomioidaan riskiryhmät, omatoimirasteille mennään omatoimisesti eikä ryhmissä ja pidetään muutenkin huoli siitä, että noudatetaan voimassaolevia valmiuslain poikkeusmääräyksiä.

Vuoden 2021 järjestyksessään 42. HiKi-rastikausi alkaa Harjulla Liikuntakeskuksen kartalla 13.4. ja päättyy 28.9. Kisakalliolla. Kalenterissa on 25 tapahtumaa Lohjalla ja sen ympäristössä, lisäksi kausi jatkuu bonuksena Ramin rastimaililla 10.10. (paikka vielä avoin). Jokaisella kerralla on A,B,C ja D radat sekä RR tai pihasuunnistus, Yösuunnistusta on syksyllä kolme kertaa, samoin pyörasuunnistusta on pari kertaa syksyllä.

Tervetuloa mukaan hienon harrastuksen pariin. Haluamme tarjota kaikille osallistujille hyvän kokemuksen aloittelijoista kokeneisiin rastinkiertäjiin.

Jos jokin asia askarruttaa niin kysy kuntojaoston jäseniltä, ratamestareilta tai toimitsijoilta.

Osallistumalla hikirastikauden moniin tapahtumiin, pääset tutustumaan kätevästi Lohjan eri kolkkiin.

Osallistujien ohjeet ja hikirastien hinnat löydät tästä linkistä