HiKi-kuntorastit

Vuoden 2021 HiKi-kuntorastit alkavat viikolla 23 tiistaina 8.6. 2021 Gunnarlanmajan kartalla (parkkipaikkana toimii hiekkamonttu). HIKI-rastit etenevät loppukesän käsikädessä omatoimirastien kanssa siten, että tiistaina suunnistetaan normaalisti HIKI-rastit klo 17.00-18.30 ja tämän jälkeen samat radat ja kartat julkaistaan omitoimirastien käyttöön.  Hiki-kuntorasteilla ja omatoimirasteilla toimii siis sama kuntorastikalenteri. HIKI-kuntorastikalenteri 2021 tästä linkistä.

Lisätietoa omatoimikuntorasteista löytyy omalta sivulta tästä linkistä.

Nykyiset korona rajoitukset mahdollistavat HIKI-rastien järjestäminen. Muistetaan kuitenkin edelleen yleiset koronaohjeistukset, sekä pidetään sopivat etäisyydet kanssasuunnistajiin. Lisäksi HIKI-rastien järjestäjiä velvoitetaan käyttämään maskia tapahtuman järjestämisen aikana.

Ensinnäkin on tärkeää toimia vastuullisesti: sairaana pysytään kotona, käsiä pestään, yskitään oikein, pidetään etäisyyttä ja huomioidaan riskiryhmät, omatoimirasteille mennään omatoimisesti eikä ryhmissä ja pidetään muutenkin huoli siitä, että noudatetaan voimassaolevia valmiuslain poikkeusmääräyksiä.

Vuoden 2021 järjestyksessään 42. HiKi-rastikausi alkaa Harjulla Liikuntakeskuksen kartalla 13.4. ja päättyy 28.9. Kisakalliolla. Kalenterissa on 25 tapahtumaa Lohjalla ja sen ympäristössä, lisäksi kausi jatkuu bonuksena Ramin rastimaililla 10.10. (paikka vielä avoin). Jokaisella kerralla on A,B,C ja D radat sekä RR tai pihasuunnistus, Yösuunnistusta on syksyllä kolme kertaa, samoin pyörasuunnistusta on pari kertaa syksyllä.

Tervetuloa mukaan hienon harrastuksen pariin. Haluamme tarjota kaikille osallistujille hyvän kokemuksen aloittelijoista kokeneisiin rastinkiertäjiin.

Jos jokin asia askarruttaa niin kysy kuntojaoston jäseniltä, ratamestareilta tai toimitsijoilta.

Osallistumalla hikirastikauden moniin tapahtumiin, pääset tutustumaan kätevästi Lohjan eri kolkkiin.

Osallistujien ohjeet ja hikirastien hinnat löydät tästä linkistä