Osallistujan ohjeita

1. Halutessasi ilmoittaudu tapahtumaan etukäteen. Ilmoittautua voi Rastilippu-palvelussa (vaatii kirjautumisen).

2. Ajo-ohje HiKi-rasteille löytyy kalenterisivulta sekä Länsi-Uusimaa lehden lauantain ja tiistain numeroista. Tarkista lähtöpaikka! Kalenterin julkaisun jälkeen on saattanut tulla muutoksia.

3. Iltarastimaksu on 8 €, alle 19-vuotiailta 3 €. Kausikortti 120 €, HiKi:n jäsenille 60 €. Kausikortit alle 19-vuotiaille 30 €. Maksua vastaan saa iltarastikartan. EMIT-kortin vuokra on 2 € per kerta, paitsi tarvittaessa RR:n yhteydessä se on ilmainen.
Osallistuminen Rastireitille (RR) ja pihasuunnistukseen on ikään ja kokoon katsomatta täysin ilmaista.

10:n kerran sarjalippu maksaa kaikille 70 €

4. Maksuvälineinä käyvät myös Smartumin Liikunta- ja Kulttuuriseteli, Tyky kuntosetelit,Virikeseteli sekä sporttipassi. Seteleissä täytyy olla sen henkilön allekirjoitus, kenelle seteli on alun perin luovutettu. Seteleiden käyttäjät voidaan sähköisesti tarkistaa. Rastilippu-palvelussa käyvät elektroniset maksuvälineet, myös mm. ePassi.

 Mobiilimaksaminen:

Hiidenkiertäjien palveluksia voi maksaa seuraavissa mobiilisovelluksissa: ePassi, MyEdenred, Smart Pay sekä Mobile Pay (39121) mobiilisovelluksilla.

Kaikissa mobiilisovelluksissa pystyy valitsemaan halutun rahan summan.

Mobile Pay (39121)

4. Radat  A (6-7 km, vaativa), B (4-5 km, keskivaikea), C (2-4 km, helpohko), D (1-3 km helppo), RR (rastireittisuunnistus) ja pihasuunnistus ovat aloittelijoille ja lapsille tarkoitettu suunnistusmuoto. Pyöräsuunnistus A (8-15 km) ja B (3-5 km) on kalenteriin merkityillä kerroilla.

5. Kartat jaetaan ilmoittautumispisteessä. Ilmoittautuessa kirjataan sähköiseen järjestelmään kaikkien metsään lähtijöiden nimi, puhelinumero, sarja ja mahdollinen laina-emitin numero.

6. Suunnistamaan pääsee  klo 17.00-18.30. Maali suljetaan klo 20. Yösuunnistuksessa metsään pääsee pimeän tultua.

7. Rastit on merkitty maastoon puna-valkoisin rastilipuin. Tarkista rastin tunnusnumero leimasimesta

8. Muista vastuusi luonnossa liikkuessasi. Älä mene kielletyille alueille, viljelyksille eikä luonnollisestikaan yksityisille pihoille. Me voimme harrastaa tätä lajia vain yhteistyössä maanomistajien kanssa. Varo teiden ylityksiä. Jokainen osallistuu omalla vastuullaan. Mikäli olet kiinnostunut kuntosuunnistajan vakuutuksesta, voit lukea sen hankkimisesta lisää täältä.

9. Maaliin tultuasi ilmoittaudu toimitsijalle sähköiseen järjestelmään. Muista ilmoittautua maalissa vaikka olisit keskeyttänyt tai olisit radalla ilman aikaa. Muutoin seurauksena voi olla turha etsintä.

10. Tulokset julkaistaan saman tien Rastilippu-palvelussa ja myöhemmin Länsi-Uusimaa lehdessä. Emit-tulokset löytyvät Hiidenkiertäjien internet-sivuilta osoitteesta www.hiidenkiertajat.fi -> navisport.fi

1.1 Arvonnat ja palkinnot: Jokaisella iltarastikerralla arvotaan 3 palkintoa. Kaikki, joilla on vähintään kymmenen suoritusta, osallistuvat syksyllä päätöstilaisuudessa palkintojen arvontaan. Kaikki joilla on suorituksia 23 tai enemmän, saavat ahkeruuspalkinnon.

12. Lisäohjeita ja neuvontaa saat tarvittaessa toimitsijoilta.