Ilmoittautuminen kilpailuihin

Hiidenkiertäjien kilpailuihin ilmoittautuminen hoidetaan Irma-järjestelmän kautta. Tässä hieman yleisiä ohjeita Irman käyttöön sekä alla johtokunnan päättämät vuoden 2022 ilmoittautumissäännöt. Muista katsoa myös ohjeet Jukolan, Venlojen sekä muihin viesteihin ilmoittautumisesta.

IRMA on SSL:n kilpailujen ja suunnistajien tietojärjestelmä, jota kautta hoidetaan esimerkiksi lisenssiasiat ja kilpailuihin ilmoittautumiset.
- Lisenssimaksukaavake ei tule enää postissa vaan lunastetaan itse IRMAn kautta
- Kilpailuihin ei ilmoittauduta seuran kautta vaan jokainen ilmoittautuu itse IRMAn kautta
- Seura ei enää maksa järjestäjille osanottomaksuja könttänä vaan jokainen maksaa itse ilmoittautumisensa IRMAn kautta. Kilpailuilmoittautuminen on voimassa vasta, kun ilmoittautumismaksu on suoritettu.

Mikäli, et ole vielä käynyt tutustumassa IRMAAN, niin kannattaa käydä ennen kilpailukauden alkua tekemässä se.
1. Kirjautuminen ja omien tietojen tarkastus ja mahdollinen täydentäminen
2. Lisenssin lunastaminen
3. Kilpailuihin ilmoittautuminen

Ohjeita löytyy täältä.

Suurimmalla osalla suunnistajista, jotka ovat edes joskus kilpailleet, on jo olemassa tiedot IRMAssa, joten älä valitse rekisteröitymistä vaan klikkaa kirjautuminen -palkkia.

Lisenssiä lunastaessa ja kilpailuihin ilmoittautuessa tarvitaan verkkopankkitunnukset, sillä sivu siirtyy automaattisesti verkkopankkimaksamiseen. Paras siis varata pankkitunnukset heti käden ulottuville. HUOM. maksut kannattaa maksaa pankkitililtään, jolloin maksaminen maksaa omasta pankista riippuen 0,54€-0,69€.. Jos maksaa luottokorttimaksuna (Visa, Visa Electron, Master Card), niin maksuyhtiö veloittaa 8€ / maksu. Tämä koskee myös kisailmoittautumisia.

Kilpailuihin voi ilmoittaa myös kaverinsa tai perheenjäsenensä, mutta kaikkien maksu on hoidettava yhtäaikaisesti samalla kertaa. Myös useampaan kisaan voi ilmoittautua yhtä aikaa.

Ilmoittautuminen kilpailuihin vuonna 2022

Seura pystyy määrittelemään IRMAan kilpailut, joiden maksun se huolehtii. Alla on lueteltu, miten Hiidenkiertäjät tukee jäsenmaksun maksaneiden jäsentensä osallistumismaksuja suunnistuskilpailuihin vuonna 2022:

-          seura maksaa H/D18-sarjan ja sitä nuorempien vakuutukselliset lisenssit

-          seura maksaa H/D20-sarjan ja sitä nuorempien kilpailumaksut (rastiviikot jokainen maksaa itse)

-          seura maksaa yhden (1) seuran valitseman kansallisen suunnistuskilpailun osanottomaksut. Kaudella 2022 kyseinen kilpailu on FinnSpring 23.4.2022, Keravan Urheilijat

-          seura maksaa kaikkien jäsentensä uudenmaanaluemestaruuskilpailujen osallistumismaksut

-          seura maksaa SM-viestien osallistumismaksut

-          henkilökohtaisiin SM-kilpailuihin itse osallistumisensa maksaneilla on oikeus laskuttaa seuralta ko. kilpailuun maksamansa osallistumismaksu takaisin, jos ko. urheilija sijoittuu kilpailussa sijoille 1.-6.

-          seuran jäsenille maksuton osanotto Jukolan ja Venlojen viesteihin sekä Halikko-viestiin 

-          seura ei maksa kenenkään jälki-ilmoittatumisia. Jokainen hoitaa maksun itse jälki-ilmoittautumisen yhteydessä. Ole siis ajoissa ilmoittautumisesi kanssa!

-          valmennusjaosto laatii seuran valmennusryhmille kilpailukalenterin. Seura tukee valmennusryhmiin kuuluvien urheilijoiden osallistumista kilpailukalenterin ja ryhmä- sekä urheilijasopimusten mukaisesti. Kilpailukalenteri on lisätty Irmaan ja se on nähtävissä mm. kirjautumalla Hikin jäsensivuille. 


(Ohje päivitetty vuodelle 2022 1.3.2021/VL)