Aikuisten suunnistuskoulu

Suunnistusseura Hiidenkiertäjillä ei ole tänä keväänä (2022) tarjolla suunnistuskoulua aikuisille. Järjestämme kuitenkin henkilökohtaista opastusta. katso linkki  

Suunnistuskoulut on tarkoitettu kaikenikäisille. Suunnistuskoulu alkaa omatoimi- ja etäopetuksena. 

 Suunnistustaitoja hankkivien aikuisten on mahdollisuus saada lähitukea; omatoimisuunnistuskoulun jälkeen aikuiset voivat pyytää suunnistuksen ”personal trainereilta” yksityisopetusta. Lähiopetus toteutetaan tarkasti koronaturvaohjeita noudattaen.

Omatoimisuunnistuskoulu sisältää neljä harjoituskarttaa. Kartoilla voi harjoitella karttamerkkejä, totutella kartanlukua, tehdä valmiita harjoituksia sekä omia metsäretkiä.

Hiidenkiertäjien suunnistuskoulussa oppii suunnistuksen alkeet. Taitoja voi syventää Hiidenkiertäjien Hiki-rasteilla.

Aikuisten suunnistuskouluun ilmoittaudutaan 7.5. mennessä alla olevalla lomakkeella. Reilun tunnin mittaiset etäopetuskerrat pidetään Google Meet -yhteydellä 3.5. ja 10.5. 

(Lasten ja nuorten suunnistuskoulun ilmoittautumislomake löytyy täältä. Lasten ja nuorten suunnistuskouluun voivat osallistua kaikki perheenjäsenet.)

Suunnistuskoulun hinta on 60 euroa/henkilö.  Hiidenkiertäjien nykyisille jäsenille hinta on 50 euroa.

Ilmoittaudu Hiidenkiertäjien kevään 2021 suunnistuskouluun 7.5. mennessä alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittautumislomake on täytettävä jokaisesta suunnistuskouluun osallistuvasta erikseen.

Suunnistuskoulumaksu 60 euroa kattaa:

  • etä- ja omatoimisuunnistuskoulun materiaalipaketti
  • 4 kpl Lohjan lähialueen korkealaatuista karttaa harjoituksineen
  • karttamuovin

Huolehdithan vakuutusturvastasi harrastukseen itse. 

Suunnistuskoulumaksu maksetaan tilille  LUSP FI43 4006 1040 0244 44 , kirjoita viestikenttään "Aikuisten suunnistuskoulu" ja lisäksi suunnistuskoululaisen/-ten nimi/nimet. Maksu 7.5. mennessä, ellei toisin ole sovittu.

Suunnistus on erinomainen kilpa- ja kuntourheilumuoto, mutta myös kansalaistaito, joka tekee luonnossa liikkumisesta turvallisempaa ja mielekkäämpää. Suunnistus sopii erinomaisesti minkä tahansa lajin urheilijoille oheisharjoitusmuotona.

Olen jo maksanut tänä vuonna Hiidenkiertäjien jäsenmaksun