Aikuisten suunnistuskoulu

Hiidenkiertäjät järjestävät keväällä 2024 aikuisten suunnistuskoulun. Teoriapäivät Kisakalliossa järjestetään 8.-9.4. klo 17-19. Teoriatunteihin voi osallistua etä- tai lähiopetuksena. Lähiopetukseen osallistuvat pääsevät tekemään molempina päivinä pienen maastoharjoituksen Kisakallion lähiympäristössä. Suunnistuskoulu on tarkoitettu kaikenikäisille. Teoriatuntien lisäksi suunnistuskouluun kuuluu yksi ohjauskerta, jonka järjestämisestä sovitaan erikseen. Harjoitus pyritään suorittamaan kevään aikana, joko kuntorastien yhteydessä tai erikseen Lohjan lähimaastossa. Lisätietoa voi kysyä osoitteesta hikirastit(a)gmail.com.

 Suunnistustaitoja hankkivien aikuisten on mahdollisuus saada lähitukea; Teoriatuntien ja yhden ohjauskerran jälkeen, harjoittelua voi jatkaa omatoimisuunnistuskoulun materiaalipakettin avulla tai pyytää suunnistuksen ”personal trainereilta” yksityisopetusta. 

Järjestämme myös henkilökohtaista opastusta, katso linkki.

Omatoimisuunnistuskoulu sisältää neljä harjoituskarttaa. Kartoilla voi harjoitella karttamerkkejä, totutella kartanlukua, tehdä valmiita harjoituksia sekä omia metsäretkiä.

Hiidenkiertäjien suunnistuskoulussa oppii suunnistuksen alkeet. Taitoja voi syventää Hiidenkiertäjien Hiki-rasteilla.

Suunnistuskoulun hinta on 60 euroa/henkilö.  Hiidenkiertäjien nykyisille jäsenille hinta on 50 euroa.

Ilmoittautumislomake on täytettävä jokaisesta suunnistuskouluun osallistuvasta erikseen.

Suunnistuskoulumaksu 60 euroa kattaa:

  • Teoriaopetuksen
  • Yhden ohjauskerran Hiki-rasteilla tai muuten sovittuna ajankohtana
  • etä- ja omatoimisuunnistuskoulun materiaalipaketti
  • 4 kpl Lohjan lähialueen korkealaatuista karttaa harjoituksineen
  • karttamuovin

Huolehdithan vakuutusturvastasi harrastukseen itse. 

Suunnistuskoulumaksu maksetaan tilille  LUSP FI43 4006 1040 0244 44 , kirjoita viestikenttään "Aikuisten suunnistuskoulu" ja lisäksi suunnistuskoululaisen/-ten nimi/nimet. 

Suunnistus on erinomainen kilpa- ja kuntourheilumuoto, mutta myös kansalaistaito, joka tekee luonnossa liikkumisesta turvallisempaa ja mielekkäämpää. Suunnistus sopii erinomaisesti minkä tahansa lajin urheilijoille oheisharjoitusmuotona.

Olen jo maksanut tänä vuonna Hiidenkiertäjien jäsenmaksun
Miten haluat koulutuksen järjestyvän