Kauden päättävästä Halikko-viestistä 7. sija

25.10.2020

Väinö hienosti kolmas Lasten juoksussa H12 sarjassa Kuva: Ilkka Saarimäki, Angelniemen Ankkuri ry

Tampereen Pyrintö hallitsi lähes ylivoimaiseen tyyliin kauden päätösviestiä. Muista kärkisijoista käytiin tiukka vääntö. Lopulta Paimion Rasti oli toinen ja Lynx kolmas. HiKin vaiherikas kilpailu päättyi lopulta seitsämänteen sijaan. Hikiläisillä tuli plakkariin monia loistavia ja hyviä suorituksia. Valitettavasti mukaan mahtui myös muutama ei niin hyvä suoritus.

Perinteinen suunnistuskauden päätösviesti, Halikko-viesti, suunnistettiin hyvässä syyssässä Salon Salakalliolla. 15-osuuksisen Halikko-viesti mittaa seuran tasoa eri ikäisissä mies- ja naissuunnistajissa. Kilpailun ylivoimaiseen voittoon suunnisti Tampereen Pyrintö lähes 10 minuutin voittomarginaalilla ennen Paimion Rastia ja Lynxiä. HiKin 15-"miehinen" joukkue; Mikko Patana, Marko Loukkalahti, Kari Laine, Petri Harjamäki, Saana Nikkinen, Atte Kavonius, Hannes Nikkinen, Virna Pellikka, Anu Uhotoinen, Roosa Hämäläinen, Jaakko Laine, Olli-Pekka Koistinen, Oskari Liukkonen, Jenny Patana ja ankkurina Eemeli Suominen, oli tyytyminen seitsämänteen sijaan vain vajaa neljä minuuttia toisesta sijasta. Erityisesti joukkueen nuorisokaarti teki hyviä suorituksia. Hannes ja Atte olivat osuuden nopeimpia. Myös joukkueen loppu oli timanttinen, kun Jenny ja Eemeli olivat osuuksien nopeimpien joukossa. 

HiKin kakkosjoukkue; Tomi Närvä, Otto Loukkalahti, Benjamin Tulonen, Lauri Linnainmaa, Klaus Vänttinen, Kaisa Halme, Sinikka Illaru, Jari Nikkinen, Tonu Illaru, Paula Porkka, Manne Suominen, Arto Metsäranta, Samuli Toivanen, Essi Kangasaho ja Dmitrii Iurev, sijoittui kilpailussa lopulta 23. Joukkue kamppaili läpi viestin parhaasta 2 joukkueesta mutta joutui taipumaan Helsingin Suunnistajien ja Tampereen Pyrinnön kakkosille muutamia minuutteja. Kaiken kaikkiaan kilpailussa tuloksen sai 83 joukkuetta.

KILPAILUSIVUT 

Kisasivuilta löytyy muun muassa Ilkka Saarimäen taltioimia hienoja suunnistuskuvia. Käykää tutustumassa. 

 

Kuvat: Ilkka Saarimäki, Angelniemen Ankkuri ry

Teksti: Jarkko Saarinen

Väinö Lasten juoksun lähtökiihdytyksessä Kuva: Ilkka Saarimäki, Angelniemen Ankkuri ry
Mikko 1. vaihtoon Kuva: Ilkka Saarimäki, Angelniemen Ankkuri ry
Marko tyylittelee 2. osuuden viimeiselle rastille Kuva: Ilkka Saarimäki, Angelniemen Ankkuri ry
Kari ja Petri samanaikaisesti 2. osuuden viimeisellä rastilla Kuva: Ilkka Saarimäki, Angelniemen Ankkuri ry
Atte aloittelee loppukiriä kohti vaihtoa Kuva: Ilkka Saarimäki, Angelniemen Ankkuri ry
Jaakko keskittyneesti 5. osuuden väliaikarastille Kuva: Ilkka Saarimäki, Angelniemen Ankkuri ry
Osku väliaikarastilla Kuva: Ilkka Saarimäki, Angelniemen Ankkuri ry
Jenny vauhdissa 14. osuudella Kuva: Ilkka Saarimäki, Angelniemen Ankkuri ry
Eemeli tyylittelee kohti maalia hienon suorituksen jälkeen Kuva: Ilkka Saarimäki, Angelniemen Ankkuri ry