Viestiliigan 5/6 osakilpailusta Lukkari-viestistä sijat 15 ja 20

5.10.2020

Naisten oli tyytyminen 15 ja miesten 20 sijaan Viestiliigan viidennessä osakilpailussa Nousiaisissa. Nuorten kovatasoisessa Oravatonnissa Virna Pellikka voitti D15 sarjan.

Viestiliiga jatkui Mynämäen suunnistajien järjestämässä Lukkari-viestillä. Miesten viestissä (3x6,7km) suunnistettiin tasaisesti kolmella joukkueella sijoille 20, 23 ja 27. Hieman yllättäen seuran ykkösjoukkue (Eemeli Suominen-Oskari Liukkonen-Tomi Närvä) oli kolmikosta heikoin. Kakkonen oli siis seuran sisäisesti ykkönen joukkueella Benjamin Tulonen-Olli-Pekka Koistinen-Kalle Liukkonen. Kolmosjoukkueessa juoksivat Otto Loukkalahti, Jarkko Saarinen sekä Dmitrii Iurev kelpo kilpailun. Kaiken kaikkiaan supernopeassa varsinaissuomalaisessa avokalliomaastossa hikiläisjoukkueet tekivät tasaisia suorituksia. TOP 10 sijat vaativat vain pientä petrausta ja ehkä yhtä supervetoa. Miesten kilpailun voittoonn suunnisti Kalevan Rasti ennen Tampereen Pyrintöä. Kolmas oli Koovee Tampereelta.

Naiset (3x4,8km) suunnistivat joukkueella Anu Uhotoinen, Jenny Patana ja Roosa Hämäläinen sijalle 15. Sijoitus 10 joukkoon karkasi ankkuriosuuden muutamaan rastinottovirheeseen mutta kaiken kaikkiaan saatiin sekä hyviä suorituksia että kokemusta uusista paikoista. Naisten kilpailun voittoon juoksi MS Parma ennen SK Pohjantähteä. Kolmas oli Kalevan Rasti.

Samaan aikaan kilpailtiin nuorten kovatasoista henkilökohtaista suunnistuskilpailua Oravatonnia. HiKiläisille tuli hienoja suorituksia myös nuorten kilpailussa. Mm. Virna Pellikka voitti oman D15 sarjansa.

Oravatonnin ja Vietiliigan kisasivut: tulokset, gps-seuranta, reittihärveli, kuvia, yms.

Loppukesän ja syksyn tiivis suunnistuskausi jatkuu vielä kuukauden päivät. Hyviä kilpailutapahtumia ovat mm.: