Suunnistuskoulujen ilmoittautuminen avattu

18.4.2021

Hiidenkiertäjillä on jälleen tänä keväänä tarjolla suunnistusopetusta. Suunnistuskoulut on tarkoitettu kaikenikäisille. Suunnistuskoulu alkaa omatoimi- ja etäopetuksena. Lasten ja nuorten suunnistuskoulu jatkuu etä- ja omatoimiosuuden jälkeen toukokuussa lähisuunnistuskouluna. Suunnistustaitoja hankkivien aikuisten on myös mahdollisuus saada lähitukea; omatoimisuunnistuskoulun jälkeen aikuiset voivat pyytää suunnistuksen ”personal trainereilta” yksityisopetusta. Lähiopetus toteutetaan tarkasti koronaturvaohjeita noudattaen.

Omatoimisuunnistuskoulu sisältää neljä harjoituskarttaa. Kartoilla voi harjoitella karttamerkkejä, totutella kartanlukua, tehdä valmiita harjoituksia sekä omia metsäretkiä.

Hiidenkiertäjien suunnistuskoulussa oppii suunnistuksen alkeet. Taitoja voi syventää Hiidenkiertäjien ohjatuissa harjoituksissa ja Hiki-rasteilla.

Suunnistuskouluihin ilmoittaudutaan 7.5. mennessä nettisivuilla.

Lasten ja nuorten suunnistuskoulun ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.

Aikuisten suunnistuskoulun ilmoittautumislomake on täällä.

Reilun tunnin mittaiset etäopetuskerrat pidetään Google Meet -yhteydellä 3.5. ja 10.5. Lasten suunnistuskoulun ensimmäinen lähikerta on 17.5.

Suunnistuskoulun hinta on 60 euroa/henkilö. Mikäli käy vain etä- ja omatoimisuunnistuskoulun hinta on 30 euroa/henkilö. Hiidenkiertäjien nykyisille jäsenille hinnat ovat 50 ja 20 euroa.

Suunnistus on erinomainen kilpa- ja kuntourheilumuoto, mutta myös kansalaistaito, joka tekee luonnossa liikkumisesta turvallisempaa ja mielekkäämpää. Suunnistus sopii erinomaisesti minkä tahansa lajin urheilijoille oheisharjoitusmuotona.