Ajankohtaista

25. Ramin Rastimaili (1,6 km) sunnuntaina 25.10. Lohjan Vaanilan maastossa.
Tampereen Pyrintö hallitsi lähes ylivoimaiseen tyyliin kauden päätösviestiä. Muista kärkisijoista käytiin tiukka vääntö. Lopulta Paimion Rasti oli toinen ja Lynx kolmas. HiKin vaiherikas kilpailu päättyi lopulta seitsämänteen sijaan. Hikiläisillä tuli plakkariin monia loistavia ja hyviä suorituksia. Valitettavasti mukaan mahtui myös muutama ei niin hyvä suoritus.
Jenny Patana palasi SM-mitalikantaan suunnistuksen todellisessa kestävyyskokeessa Oriveden SM-erikoispitkällä 17,6 km:n radalla. Voittajaksi suunnisti koleassa syyssässä Jämsän Retkiveikkojen Merja Rantanen. Miesten 24,4 km:n radalla Mikko Patana säesti Patanan perheen päivän suorituksia hienosti sijoittuen lopulta 8. Miehissä Suomenmestaruuden voitti Turun Metsänkävijöiden Jussi Suna.
Viestiliigan finaali suunnistettiin Ikaalisten kylpylällä. Naisten trio Roosa Hämäläinen, Virna Pellikka ja Anu Uhotoinen oli 14. Kilpailun voitti Tampereen Pyrintö. Miesten kolmikko Tomi Närvä, Eemeli Suominen ja Jaakko Laine oli 18. Voittoon suunnisti Helsingin Suunnistajat.
Naisten oli tyytyminen 15 ja miesten 20 sijaan Viestiliigan viidennessä osakilpailussa Nousiaisissa. Nuorten kovatasoisessa Oravatonnissa Virna Pellikka voitti D15 sarjan.
Vähiin käy ennen kuin loppuu. Kesän kuntorastikausi kääntyy loppusuoralle, kun jäljellä on vielä kahdet kuntorastit tulevina kahtena lauantaina Aleksis Kiven päivänä 10.10. Perttilänharjulla ja 17.10. Muijalanharjulla.
Karnaistenkorven maasto haastoi kilpailijat tarkkaan suunnistustyöskentelyyn...
Hiidenkiertäjien iltakilpailuun on tulossa reilut 320 osallistujaa. Lue kisaennakko uutisesta...
Kevätkokouksen (20.6.2020 klo 18 Gunnarlan Majalla) käsittelyssä olevat HiKin toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2019 ohessa liitteinä.
Kesän 2020 HiKi-rastikausi alkaa tiistaina 9.6. Gunnarlan majalta. Yhteensä 20. rastikertaa kestävä kuntorastikausi päättyy lokakuun lopulla 17.10. Muijalan hiihtomaassa.
RSS ATOM