Ajankohtaista

Hikin, Lynxin, EsSun ja OK77:n järjestämä kilpailuhenkinen mutta silti leikkimielinen loppiaiscup järjestetään taas uuden vuoden ensimmäisillä päivillä. Turnee alkaa tiistaina 5.1 ja loppuu sunnuntaina 10.1. Ei muuta kuin iloisella mielellä ulkoilemaan.
Lähdöt klo 11.30-12.30 Asemanpellon koululta
Hiki otti suunnan kaudelle 2016 perinteisen Info-leirin merkeissä Lohjalla. Viikonloppuna ohjelmassa oli mm. mäkijuoksua, pitkää suunnistusta, Oskun taitoluentoa ja tietenkin perinteistä otatusta Hikin maastotestiradalla. Pöhinä oli hyvä ja suunta kaudelle 2016 on väännetty...
Pooliseurojen (lynx, essu, ok77 ja hiki) välinen yhteistyö jatkuu syksyn osalta lauantaiharjoitusten muodossa. Syksyn pooliharjoitukset juostaan aina lauantaisin ja huipentuu vuoden vaihteen jälkeen jo perinteiseen loppiaiscuppiin. Nyt on oiva mahdollisuus ottaa viikkokalenteriin mukaan suunnistusharjoitus!
Kisakauden päättävä viesti käytiin lauantaina Salossa.
Hiidenkiertäjien suunnistuskauden päätöstä vietetään sunnuntaina 25.10. Outamon koululla. Reipas suunnistuspäivä aloitetaan klo 11 Ramin rastimaililla. Metsään pääsee tunnin ajan. Suunnistuksen jälkeen on peseytymismahdollisuus. OMAT KARTTAMUOVIT MUKAAN!
RSS ATOM