Ajankohtaista

Noin sata suunnistuksen ystävää ovat uhanneet 20 asteen pakkasia ensimmäisessä ja toisessa osakilpailussa. Viikonloppuna jatkettaneen hieman lauhemmissa olosuhteissa... Tulokset.
Talven tulon myötä myös loppiaiscupin 2. ja 3. osakilpailun matkoihin on tullut muutoksia. Keskiviikon radat ovat noin 7,1 ja 4,2 km ja lauantaina noin 11,5 ja 6,4 km.
Hikin, Lynxin, EsSun ja OK77:n järjestämä kilpailuhenkinen mutta silti leikkimielinen loppiaiscup järjestetään taas uuden vuoden ensimmäisillä päivillä. Turnee alkaa tiistaina 5.1 ja loppuu sunnuntaina 10.1. Ei muuta kuin iloisella mielellä ulkoilemaan.
Lähdöt klo 11.30-12.30 Asemanpellon koululta
Hiki otti suunnan kaudelle 2016 perinteisen Info-leirin merkeissä Lohjalla. Viikonloppuna ohjelmassa oli mm. mäkijuoksua, pitkää suunnistusta, Oskun taitoluentoa ja tietenkin perinteistä otatusta Hikin maastotestiradalla. Pöhinä oli hyvä ja suunta kaudelle 2016 on väännetty...
Pooliseurojen (lynx, essu, ok77 ja hiki) välinen yhteistyö jatkuu syksyn osalta lauantaiharjoitusten muodossa. Syksyn pooliharjoitukset juostaan aina lauantaisin ja huipentuu vuoden vaihteen jälkeen jo perinteiseen loppiaiscuppiin. Nyt on oiva mahdollisuus ottaa viikkokalenteriin mukaan suunnistusharjoitus!
Kisakauden päättävä viesti käytiin lauantaina Salossa.
RSS ATOM