Ajankohtaista

Toukokuussa järjestettävät MC- ja Prisma-rastien kilpailut tarvitsevat paljon talkoovoimaa.
Tämän vuoden HiKi-kuntorastit käynnistyvät 11.4.2917 Harjulla.
Talven viimeiset korttelisuunnistukset 12.3.2017 Muijalassa
Aikuisten suunnistuskoulun ja Jukola-Venla -koulun ohjelmat ja ilmoittautumiset on avattu
Talvikorttelisuunnistusten toinen osio käytiin Virkkalassa Kyrkstadin ja Kukkumäen alueella. Tarjolla oli 3 km:n A-rata ja 2 km:n B-rata. Osallistujia oli yhteensä 29, joista 12 kiersi molemmat radat. Sää oli leuto, mutta maaston liukkaus toi omat haasteensa etenemiseen.
Torstai-iltana varmistui, että viime kesän Lappee-Jukolassa 10. sijoittunut Hikin Jukola-joukkue valittiin yleisöäänestyksellä vuoden 2016 lohjalaisjoukkueeksi. Joukkueessa juoksivat Mikko Patana, Andreas Hall, Oskari Liukkonen, Matti Kivelä, Olli-Pekka Koistinen, Leonid Novikov ja Valentin Novikov. Parhaaksi lohjalaisurheilijaksi valittiin Rion paralympiamitalisti pyörätuolikelaaja Henry Manni.
Talven korttelisuunnistukset käynnistyivät 15.1. Virkkalassa. Mukavan leppeässä talvisäässä rasteja oli etsimässä 40 suunnistajaa ja muutama koira isäntänsä/emäntänsä kanssa. Moni kiersi sekä A- että B-radan.
Viime kesänä Lappee-Jukolassa 10. sijoittunut Hikin miesten joukkue on ehdokkaana vuoden lohjalaiseksi joukkueeksi. Joukkueessa juoksivat Mikko Patana, Andreas Hall, Oskari Liukkonen, Matti Kivelä, Olli-Pekka Koistinen, Leonid Novikov ja Valentin Novikov.
Luoman Pekin järjestelyt palkitsi 175:n osallistujan rastien etsijöiden joukko. Loistava päätös kaudelle.
Hiidenkiertäjien edustussuunnistajat suuntaavat katseet kohti ensi kautta leireilemällä Lohjan alueella. Tarkoituksena on tehdä suuntaviivat ensi kauden kalenteriin ja harjoitella yhdessä. Erityisesti leiriltä haetaan yhdessä oloa eri puolilla Suomea ja Suomen etelänaapurissa asuville urheilijoille.
RSS ATOM