Ajankohtaista

Nuorten torstaiharjoituksessa oli poikkeuksellista maailmanluokan meininkiä, kun harjoituksen mentorina oli tuore MM kisojen pitkän matkan hopeamitalisti ja vuoden 2013 keskimatkan kultamitalisti Leo Novikov. Leonid on Lohjalla valmistautumassa viikonlopun SM-viikonloppuun (viesti ja sprintti).
Kankaanpään Suunnistajien Pekka Niemi otti Lohjalla pyöräsuunnistuksen Suomenmestaruuskilpailuissa myös pitkän matkan voiton. Naisten kilpailussa kultaa otti Tampereen Koo Veen Marika Hara.
OK Botnian Antonia Haga suunnisti naisten Suomen mestariksi pyöräsuunnistuksen sprinttimatkalla Lohjalla lauantaina. Miesten kilpailun nopein oli odotetusti Kankaanpään Suunnistajien Pekka Niemi.
Syyskuu 9.-10. järjestettävät SM-kilpailut tarvitsevat toimitsijoita
Hiidenkiertäjät isännöi syyskuun alussa pyöräsuunnistuksen SM-kilpailuja Lohjalla. Sprinttimatka kilpaillaan 9.9. ja pitkä matka 10.9.
Tarkasta päivitetyt joukkueet sivuilta!
Hiidenkiertäjien 13 hengen suunnistajajoukko kiertää Leimaus-leirin harjoituksia kahden treenin päivävauhdilla. Leimaus on tällä kertaa Kuortaneella maastoissa. Ensi vuonna Hiki järjestää Leimauksen yhdessä Kisakallion ja Essun kanssa.
RSS ATOM