Hiidenkiertäjät ja GDPR

25.5.2018

EU:n tietosuojauudistus (General Data Protection Regulation, GDPR) astuu voimaan tänään 25.5.2018. Olemme päivittäneet tietosuojakäytäntömme vastaamaan uusia säädöksiä.

Hiidenkiertäjät ry ylläpitää jäsenrekisteriä. Jäsenrekisterissä henkilötietojen käsittelyn perusteena on yhdistyksen yhdistyslain mukainen velvoite pitää yllä jäsenluetteloa, sopimukset ja oikeutettu etu jäsensuhteen tai muun asiallisen yhteyden perusteella huolehtia jäsenpalvelusta ja jäsenviestinnästä sekä vapaaehtoisiksi ilmoittautuneiden palveluista ja viestinnästä.

Kaikilla rekisteröidyillä on suostumukseen pohjautuva asiallinen yhteys Hiidenkiertäjien toimintaan.

Otamme jäsen- ja markkinointirekisteriimme kuuluvien tietosuojan hyvin vakavasti. Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina ja niiden käsittelyssä noudatetaan erityistä huolellisuutta. Rekisterit on suojattu salasanoilla, ja laitteet ja verkot, joilla rekisterit sijaitsevat, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla toimenpiteillä. Tietoja ei luovuteta eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä. Noudatamme EU:n tietosuoja-asetusta ja soveltuvaa kansallista lainsäädäntöä sekä hyviä hallinto- ja markkinointitapoja.

Tutustu rekisteri- ja tietosuojaselosteisiimme kotisivuilla osoitteessa:

https://www.hiidenkiertajat.fi/hiidenkiertajat/rekisteriseloste/

Lisätietoja tarvittaessa:

Puheenjohtaja Jari Piirainen
p. 040-5862006
jari.piirainen@meripelastus.fi