Hiki kolmanneksi ja neljänneksi Turun Nuorisoviestissä!

6.10.2013

Hikin A-sarjassa kolmanneksi sijoittunut joukkue Jenna, Benjamin, Josefina, Eemeli, Matias, Juuso ja Vesa
Hikin A-sarjassa kolmanneksi sijoittunut joukkue Jenna, Benjamin, Josefina, Eemeli, Matias, Juuso ja Vesa

Hiidenkiertäjien joukkueet suunnistivat kolmannelle ja neljännelle sijalle A- ja B-sarjoissa Turun Nuorisoviestissä lauantaina.

Osanottajaennätyksensä tänä vuonna tehnyt Turun Nuorisoviesti oli koonnut juniorisuunnistajat ottamaan mittaa toisistaan lokakuun kolmen viestisuunnistusviikonlopun avausosaan. A-sarjan seitsemänosuuksisessa viestissä joukkueen yhteisikä ei saanut ylittää sataa vuotta ja siinä oli oltava vähintään kaksi tyttösuunnistajaa. Hiidenkiertäjien joukkue Vesa Lahtinen, Matias Äikäs, Jenna Tulonen, Eemeli Toivanen, Juuso Viskari, Josefina Sundman ja Benjamin Tulonen oli mukana kärkitaistelussa koko kilpailun ajan ja sijoittuivat lopulta hienosti kolmanneksi. Kilpailun voitti Helsingin Suunnistajien joukkue noin 4 minuuttia hikiläisiä nopeampana.

Vesa Lahtinen tuli avausosuudelta vaihtoon kolmantena. Lisäksi hikiläisistä omalla osuudellaan kolmen nopeimman joukossa olivat pohja-ajan tehnyt Juuso Viskari sekä ankkuriosuudella joukkueen kolmanneksi nostanut ja samalla myös osuuden kolmanneksi nopein Benjamin Tulonen. Aivan osuuksien kärkiaikoijen lisäksi viestikilpailussa koko joukkueen hyvät suoritukset olivat taas avain menestykseen.

B-sarjassa joukkueen yhteisikä sai olla 44 vuotta ja joukkueessa oli oltava sekä tyttöjä että poikia. Hikin ykkösjoukkue sijoittui Rajamäen Rykmentin voittamassa tiukassa kilpailussa  hienosti neljänneksi. Joukkueessa juoksivat  Rasmus Toivanen, Nora Kytäjä, Nea Kytäjä ja Wille Laitamäki. Hiki paransi sijoitustaan kisan edetessä vaihtosijojen ollessa 19,12, 5 ja lopussa Wille ankkuroi joukkueen maaliin neljäntenä, noin 2 minuuttia voittajan jälkeen.  Hiidenkiertäjillä oli B-sarjassa mukana kaksi joukkuetta. Joukkue Olli Koskinen, Siiri Viskari, Saana Viskari ja Anna Tulonen sijoittui myös hienosti sijalle 25 yhteensä sadan joukkueen kilpailussa.

Onnea kaikille Hiki-junnuille hyvistä suorituksista ja tsemppiä seuraavien viikonloppujen 25mannaan sekä Halikko-viestiin.

 

Teksti: Ville, kuva: Mika T