Loppiaiscup #4 tulee taas!

30.12.2015


Hikin, Lynxin, EsSun ja OK77:n järjestämä kilpailuhenkinen mutta silti leikkimielinen loppiaiscup järjestetään taas uuden vuoden ensimmäisillä päivillä. Turnee alkaa tiistaina 5.1 ja loppuu sunnuntaina 10.1. Ei muuta kuin iloisella mielellä ulkoilemaan.

Pooliseurojen Loppiaiscup kilpailaan tänä loppiaisena 5.-10.1.2016. Sarjaan kuuluu neljä osakilpailua, jotka ovat:
5.1. Yökeskimatka
6.1. Lyhennetty pitkä matka
9.1. Pitkä matka
10.1. Keskimatka

Jokaisessa osakilpailussa on kaksi ratavaihtoehtoa, pitkä ja lyhyt. Radat laaditaan vastaamaan taitotasoltaan pääsarjojen kilparatoja, mutta sopivat myös nuoremmille ja vanhemmille suunnistajille. Lapsi ja aikuinen voivat juosta treenejä myös yhdessä. Jos matkat tuntuvat pitkiltä, rataa voi tietenkin aina myös oikaista.

Kaikki tapahtumat ovat Hiidenkiertäjien jäsenille ilmaisia.
Viimeinen ilmoittautuminen 1.1.2016.

Ilmoittautuminen kaikkiin tapahtumiin tehdään saman kaavakkeen kautta osoitteessa https://docs.google.com/forms/d/1G7Qta7gSk_BUlKjjNs3tsJo6yUc_LVcUPdjshm-XNG0/viewform siis 1.1. mennessä.

Ilmoittautumissivulle päivitetään myös muuta tärkeää informaatiota tapahtumista. Seuraa myös järjestäjien kotisivuja. Vallitseva säätila ja mahdolliset muutokset lumiolosuhteissa voivat vaikuttaa kisoihin.

Loppiaiscupin kisat ovat oleellinen osa talviharjoittelua ja antavat mahdollisuuden kilpailunomaisiin suunnistusharjoituksiin talvikaudella ainakin vielä lumettomissa olosuhteissa. Toivomme hikiläisiltä runsasta osanottoa.

Loppiaiscupissa voi osallistua kaikkiin tai vain joihinkin kisoihin. Viimeisessä osakilpailussa on takaa-ajo aiempien kisojen pisteiden perusteella. Katso tarkemmat pistelaskuohjeet kisan tiedoista.

Alla vielä hieman tarkempaa tietoa osakilpailuista:


1. osakilpailu:
Keskimatka, yösuunnistus. Veikkola. Lähdöt n. klo 18. Lisäinformaation pitäisi tulla ilmoittautumissivulle.


2. osakilpailu, 6.1. Espoon Suunta
Pitkät matkat, noin 9-10 km (miehet) ja noin 5-6 km (naiset ja nuoret). Radat ovat vaativia, ja niillä on hajontaa. Maasto on monipuolista hyväkulkuista avokalliomaastoa. Ratoja saatetaan lyhentää ja paikkaa muuttaa jos tulee lunta – tarkista lopulliset tiedot tältä sivulta tapahtumapäivän aamuna. Vapaa lähtöaika klo 11-12 välillä. Maali menee kiinni klo 14. Oma A4 karttamuovi ja emit tarvitaan. Ilmoita emit-numero.

3. osakilpailu 9.1. Hiidenkiertäjät, Keräkankare
Lisätiedot linkistä: http://www.hiidenkiertajat.fi/kuntosuunnistus-ja-harjoitukset/pooliharjoitukset/loppiaiscup-3-osakisa-9-1/

4. osakilpailu 10.1. OK77.
Takaa-ajo, keskimatka. Haukkalampi

Lisätiedot OK77:n sivuilta
Lähtöajat: Päivässä noin klo 11
Takaa-ajon lähtöajat määräytyvät seuraavalla pistelaskusysteemillä;
• Jokaisen osakilpailun voittaja saa 1 pisteen, toiseksi sijoittunut 2 jne.
• 20 parasta saa pisteitä, lopuille 21 pistettä, lähtemättömille 30 pistettä
• Vähiten pisteitä kerännyt lähtee taka-ajossa ensimmäisenä, seuraava 30 s. perään jne.
• 25 parasta / rata pääsee taka-ajoon, loput lähtevät 15 sek välein alkaen 20 min ensimmäisen lähdön jälkeen.
teksti: Ville Luoma